2777
2789
عنوان

تو اقدامم اما درد شکم دارم زیاددد

120 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من دوماهه اقدام کردم به بارداری سیکلام سی روزه اس ماه پیش 11 شدم بعد دوباره این ماه سه روز زودتر شدم الانم موقع نزدیکی دلم به شدت درد میکنه حتی موقع کار کردنم درد میکنه برا چیه آخه حامله هم نیستم به این زودی متأسفانه ماه پیش پریود شدم این ماه ببینم خدا چی میخواد

به هر حال اقدام به بارداری خودش یه فرآینده که زمان میبره رحم و تخمدان بهش عادت کنن فکر کنم به خاطر اقدام باشه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
به هر حال اقدام به بارداری خودش یه فرآینده که زمان میبره رحم و تخمدان بهش عادت کنن فکر کنم به خاطر ا ...

قبل اینکه این ماه پریود بشمم هم درد داشتم بعد درد پریودیم صد برابر شده بود ممکنه مشکلی باشه برم دکتر یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه این ماه پریود بشمم هم درد داشتم بعد درد پریودیم صد برابر شده بود ممکنه مشکلی باشه برم دکتر ...

نمیدونم 

برو دکتر معاینه کنه عفونت نباشه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗