2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

211 بازدید | 7 پست

سلام عذرخواهی میکنم که همچین تاپیکی زدم.

ولی خواستم بپرسم کسایی مثل من که نیاز به کمک دارن و میخوام از تجربیات بقیه استفاده کنن حتما باید اینجور تاپیکا رو بزنن مثل خیانت ، شوهرم کتکم زدو اینا... تا بقیه جواب بدن و بهشون کمک کنن؟!

تو تاپیک قبلیم واقعا نیاز به راهنمایی داشتم ولی یک نفرم حتی جواب نداد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ادمایی مثل شما نمیدونن که بقیه از کجا بدونن مدیریت صنعتی خوبه یا مدیریت بازرگانی که بیان راهنمایی کنن.. یا یکی تاپیک زده جواب ازمایش سونو رو چرا برسی نکردین مگه باید تاپیک خیانت زد. اخه ما مگه پزشک یا مشاور  تحصیلی هستیم 

۹۰ درصد اینجا دبیرستانی ان حالا تو فک میکنی میتونن راهنماییت بکنن و نمیکنن؟!!!! خودمم کارشناسی حساب ...

نه تنها شما در کل گفتم.

آخه اوناییم که میدونن رد میشن میرن

متاسفانه ادمایی مثل شما نمیدونن که بقیه از کجا بدونن مدیریت صنعتی خوبه یا مدیریت بازرگانی که بیان را ...

بالاخره تو اطرافیانتون دیدین یا از گیی شاید شنیده باشین، منظورم اینه.

اگر منطق شما اینه بقیه ام درباره مشکلات و زندگیشون میگن و راهنمایی میخوان کسی اینجا مشاوره خانواده نیس که بهشون مشاوره بده

بالاخره تو اطرافیانتون دیدین یا از گیی شاید شنیده باشین، منظورم اینه. اگر منطق شما اینه بقیه ام درب ...

بقیه نیاز به دردودل و خالی شدن دارن به حرف کسیم گوش نمیدن اسی هم میدونه کسی مشاور نیس فقط حرفاشو میزنه که خالی بشه بعد دوباره به زندگیش ادامه میده

بقیه نیاز به دردودل و خالی شدن دارن به حرف کسیم گوش نمیدن اسی هم میدونه کسی مشاور نیس فقط حرفاشو میز ...

والا من به شخصه بارها دیدم کسی اینجا درد ودل نمیکنه همه نظر میخوان از بقیه