2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

613 بازدید | 15 پست

سلام به همگی مامانای سزارینی شما چند روز طول کشید بخیه هاتونو کشیدید و بعدش درد و سوزش جای بخیه داشتید یا نه 

من بخیه هامو دیروز کشیدم و الان از اون موقع تا حالا موقع تغییر حالت وقتی میخوام بشینم یا از یه دنده به دنده دیگه بشم جای بخیه هام درد و سوزش داره اینا طبیعیه؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره  الان جوش خورده دیگه بهش وازلین بزن  من مامانم جراحی کرد رحم اش رو خارج کرد ۱۰ روز ب ...

ممنون عزیزم آخه واسه من 7 روز نیست که زایمان کردم گفتم شاید زود بخیمو کشیده که اینطوری هستم

ممنون عزیزم آخه واسه من 7 روز نیست که زایمان کردم گفتم شاید زود بخیمو کشیده که اینطوری هستم

میگن ۸ تا ۱۰ روز باید کشیده بشه که 

زود نکشیده؟ 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

اگر شرایط اش رو داری پیش یه ماما یا پزشک برو چک کنه

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

معمولا ده روزه بخیه رو میکشن واسه شما چرا انقد زود کشیده

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
معمولا ده روزه بخیه رو میکشن واسه شما چرا انقد زود کشیده

نمیدونم دکتر خودم نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه که چک کنه عفونت نداشته باشه بخیه هام آخه خیلی بعد سزارین اذیت شدم بی حسم کردن بی حس نشدم وسط عمل جیغم در اومد بیهوشم کردن همش حالت تهوع داشتم بعدش

گفتن شاید بخیه هات عفونت داشته باشه باید چک شی رفتم که چک کنن بخیمو کشید

نمیدونم دکتر خودم نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه که چک کنه عفونت نداشته باشه بخیه هام آخه خیلی بعد سزاری ...

ان‌شاالله که چیزی نیست نگران نباش

منم سر دومی بخیه هام خیلی اذیتم کردن دکترم گفت هشت روزه بیا بخیه هاتو بکشم ولی من گذاشتم ده روزه رفتم 

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی