2789
عنوان

تولد

106 بازدید | 14 پست

2روز دیگه تولد 14 سالگیم هستش 

مامانم میگه هیچی برات نمیگیریم صرفه جویی کن وعض مالیمونم اصلا بد نیست نمیدونم حرف هاش چه معنی میده از نظر من یه ادم افسرده خونه نشینه اصلا از خونه نمیاد بیرون مانع خوشگذرونی من هم میشه و بخاطر همین من خیلی کم میتونم برم بیرون و از ی سری چیزا ممنوع هستم 

چرا نمیتونم یه تولد داشته باشم همش میگه میخوایی چیکار نمیدونه که فقط سالی یبار با یه عدد میگذره امسالم برام مهمتر پارساله چون پارسال مادر بزرگم فوت شدن نتونستم تولد درست حسابی داشته باشم😞💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت پیشاپیش مبااااارک...وقتی مامانت نخواد بگیره کاریش نمیشه کرد..فقط میتونم بگم سعی کن ناراحت نباش ...

خیلی مممنوننننممم و اینکه مامانم یه رفتار بدی که داره میگه جمعه بریم با خانواده فلان جا اصلا منم حساب نمیکنه میگه که بچه رو که نباید حساب کرد الویت اول همیشه خودمم

خیلی مممنوننننممم و اینکه مامانم یه رفتار بدی که داره میگه جمعه بریم با خانواده فلان جا اصلا منم حسا ...

خدا بهت صبر بده برا این اخلاق مامانت...نمیدونم چرا مامان ها سعی نمیکنن مارو درک کنند و بهمون احترام بذارن تا اعتماد به نفسمون بره بالا...

خدا بهت صبر بده برا این اخلاق مامانت...نمیدونم چرا مامان ها سعی نمیکنن مارو درک کنند و بهمون احترام ...

دقیقاا الانم که گفتن از من خوششون نمیاد خب بچه میخواستن چیکار 😐💔

دقیقاا الانم که گفتن از من خوششون نمیاد خب بچه میخواستن چیکار 😐💔

سعی کن به زندگی و اینده خودت فکر کنی و براش تلاش کنی و ایندتو خودت بسازی تا بتونی تو اینده اونجوری زندگی کنی که دوست داری

سعی کن به زندگی و اینده خودت فکر کنی و براش تلاش کنی و ایندتو خودت بسازی تا بتونی تو اینده اونجوری ز ...

بله میدونم ولی چیکار کنم که تا چهارشنبه روز تولدم خوب باشه؟ 

با دوستات برو بیرون.اگر هم اجازه نمیدن که بری یه بهونه ای جور کن که بتونی دوستاتو برا تولدت ببری بیر ...

این یکی غیرررممکنهه اصلا نمیشه من حتا با همسایمونم که دوست صمیمیم هست نمیتونم برم تو کوچه هزار بار تا الان به مامانم گفتم بزار با دوستام برم بیرون میگه نه هر کاری میکنم نمیشه الان میگه کرونا میگه سنت کمه نمیشه میگه من اصلا نمیبرمت قبلا هم میگفت تو مدرسه هم دیگرو میبینین این لوس بازیا چیه 

الانم همش یه چیز بی ربط میگه میگه بادکنک 1400 میخریم میچسبونیم یعنی این سال 1400 تو 14 سالت شده یعنی چی این خیلی زشته کی اینجوری عکس میگیره برای تولد همچین چیزی میچسبونه هر چی بهش میگم میگه اصلا می گفته تولد توهه هرر چی من بگم دیوانمم کرده میگه بادکنک و کیک و این لوس بازیا مال بچه هاست تو دیگه بزرگ شدی یعنیی چییی اخههه این همه ادم تو سنای زیاد اینجوری تولد میگیرن اصلا نمیدونم چیکارش کنمممم