2777
2789
عنوان

طلا

158 بازدید | 21 پست

خانما شما چقدر ازجهیزیه پای شوهرتون بود؟

گاهی تونی نی سایت مثلا میبینم مینویسن سوهرم ازنامزدی تا عروسی مثلا ۹۰ گرم برام طلا خریده..بعد وقتی اون اینقدر میخره شماجهیزیه مفصل میدین ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سال ۷۸ازدواج کردم فقط همسرم دودست رختخواب داشت و تلویزیون و میزش....الان هم کلا تو خانواده و فامیل رسم نداریم داماد چیزی بخره همه جهیزیه با عروسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من الان شوهرم درحد توانش یه مقدار برام‌خرید سرویس عم نخریدم..لوازم‌چوبی وبرقی وسنگین هم پای خودش هست..بعد بقیه میگن برات کم طلا خریده..خب درحد توانش بوده وباید باقی لولزم خونه رو تهیه میکرده..برای شما چطور بوده؟

مگه مسابقه س چون اون طلا زیاد گرفته اینم جهیزیه مفصل بده؟! بستگی به جیب خانواده داره

نه عزیزم صرفا فقط سئوال بوده برام..

آخه خیلی چیزای عجیب اینجا میبینم..

پنج تا تیکه بزرگ نوشتیم ولی اون خودش چیزای دیگه خرید و کمتر از پنج تیکه بزرگ شد...البته خورده ریز خونه هم خرید...طلا هم عرفش،مث سرویس و نشون و حلقه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
برای طلا چطور؟

طلا دیگه همون سرویس و حلقه و...

اگه مناسبتی هم باشه و خانواده داماد دوست داشته باشند طلا میخرن...کم و زیادش ربطی ب جهیزیه نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من همسرم یک فرش خرید و تلوزیون. طلا هم صد گرم خرید منم بقیه وسایل رو خریدم.البته خونه هم مال من بو ...

یعنی خونه روبه نامتون کردن یااینکه شما خودتون خونه داشتین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز