هلنا۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 284 عنوان سنگ صفرا | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست سلام بچه.مامانم سنگ صفرا داره.به نظرتون بهتره بالیزر سنگارو خارج کنه یا بره طب سنتی.دلیل اینکه کدوم بهتره رو بگید ممنون 1400/09/15 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 مامانه من از عمل هم میترسه.حالا نمیدونیم چیکار کنیم من راستش از بعد عمل میترسم که نمیتونن چیزی بخورنچون مادرم پوکی استخوان داره باید دائم کلسیم مصرف کنه و شیر و ماست و ...😔دوهفته هست حالم خیلی بده تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 مامانه من از عمل هم میترسه.حالا نمیدونیم چیکار کنیم حالا اون رژیم سنگناک رو تحقیق کنید بنظرم بد نباشهمنم میخوام بگم انجام بده تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
میتراااااجون عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1379 اخه میگن بعد خارج کردن صفرا ادم دیگه نمیتونه خیلی از غذاهارو بخوره نه بابا من همههه چی میخورم خدایااا یه کاری کن دست بجنبون تا دیر نشده
میتراااااجون عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1379 من راستش از بعد عمل میترسم که نمیتونن چیزی بخورن چون مادرم پوکی استخوان داره باید دائم کلسیم مصرف ک ... نگران نباشین اینقد منم صفرامو ۳ ساله دراوردم تازه کبدم کمی چربه ولی همه چی میخورم اصلا رعایت غذایی ندارم مثل قبلم خدایااا یه کاری کن دست بجنبون تا دیر نشده
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 نگران نباشین اینقد منم صفرامو ۳ ساله دراوردم تازه کبدم کمی چربه ولی همه چ ... شما جوونیمیتونی ورش کنی تحرک کنیولی مادرم چندتامشکل دیگه داره هر روز قرص میخورهمیترسم بعدش به کبد آسیب برسه تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
میتراااااجون عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1379 شما جوونی میتونی ورش کنی تحرک کنی ولی مادرم چندتامشکل دیگه داره هر روز قرص میخوره میترسم بعدش به ... چند سالشه مادرتون خدایااا یه کاری کن دست بجنبون تا دیر نشده
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 چند سالشه مادرتون ۶۰😔از نظر سنی مشکلی نیست، چون دارو خیلی داره میترسم تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
میتراااااجون عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1379 ۶۰😔 از نظر سنی مشکلی نیست، چون دارو خیلی داره میترسم ان شاالله مشکلی پیش نمیاد 🌸 خدایااا یه کاری کن دست بجنبون تا دیر نشده