2777
2789
عنوان

دلدرد دخترم

210 بازدید | 14 پست

دخترم ۵سالشه  دوماهه که دلدرد داره چند بار بردمش دکتر داروی معده عفونت نفخ و انگل دادن بهش .هیچ کدوم اینا اثر نکرده ازمایش ادرار و مدفوع هم داده سالم بوده 

دیگه موندم چیکار کنم 

کاش همه چی درست بشه

استارتر ببین شایددبچت میخواد توجهت رو جلب ونه بچه خالم همیتجور بود

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نافش افتاده حتما .

خواهرزادم اینطوری بود بردن پیش یه متخصص طب سنتی درمانش کرد .حتی اون تهوع هم داشت

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
استارتر ببین شایددبچت میخواد توجهت رو جلب ونه بچه خالم همیتجور بود

یعنی چجوری ببین حالش خوبه داره بازی میکنه یدفعه میگه دلم درد میکنه میگم کجا بالای نافشو نشون میده میگم اشکال نداره کاهی نق نق میکنه گاهی هم دوباره میره پی بازی کردنش .اصلا موندم بخدا چیکار کنم 

کاش همه چی درست بشه

سلام. اگر عسل طبیعی که از کوه جمع میشه بهش بدی خوبه. منم پسرم دلدرد شدید داشت دکتر گفت تا فردا صبر کن فردا ازمایش بده. اومدم بهش عسل طبیعی و یه کم ابلیمو و گلاب دو اتیشه، شربت کردم دادم نیم ساعت بعد خوب شد خدا رو شکر. به نظرم حالا که مشکلی نداره عسل درمانیش کن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سلام. اگر عسل طبیعی که از کوه جمع میشه بهش بدی خوبه. منم پسرم دلدرد شدید داشت دکتر گفت تا فردا صبر ک ...

بخدا دادم عسل و عرق نعناع و گلاب هرسه رو باهم قاطی کردم صبحا بهش دادم 😢

کاش همه چی درست بشه

یعنی چجوری ببین حالش خوبه داره بازی میکنه یدفعه میگه دلم درد میکنه میگم کجا بالای نافشو نشون میده می ...

ببین به نظرم بیش تر توجه میخواد بچه ها تو این سن همینطورن من ی جا پرستار یچه هم ک بودم دختره میگفت دلم درد میونه مادرش میگفت بهش الکی قرص اهن بده بگو قرص دلدرده بهش و میدادم میگفت خوب شدم 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
ببین به نظرم بیش تر توجه میخواد بچه ها تو این سن همینطورن من ی جا پرستار یچه هم ک بودم دختره میگفت د ...

نمیدونم بخدا یه ترسی افتاده به جونم میگم نکنه چیز خاصی باشه امیدوارم الکی بگه😢

کاش همه چی درست بشه

میشه بگین یعنی چی ؟

دل دردی که تو هیچ جا مشخص نمیشع حتی اندوسگوپی این دلدردا ناشی از عصبی بودن یا استرسه.که معمولا یا یبوست شدید میاره یا اسهال همرا با نفخ شدید که با گرما یکم از دردش کم میشه همیشگی نیس و گاهی وقتا میادسراغت 

من خودم هستم ۳سال دلدرد کشیدم هیچکس تشخیص نداد همه میگفتن عفونت داری تا رفتم دکترگوارش تشخیص داد 

نمیدونم بخدا یه ترسی افتاده به جونم میگم نکنه چیز خاصی باشه امیدوارم الکی بگه😢

هپین قرص اهن رو بهش بده ببین چی میگه

بخدا دادم عسل و عرق نعناع و گلاب هرسه رو باهم قاطی کردم صبحا بهش دادم 😢

بلا دوره اگر همه چکاپاش خوبه نگران نباش.مراقب خورد و خوراکش باش شاید اسید معدش زیاد شده.اگر سونو هم بده دیگه خیالت راحت تره 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️