2777
2789
عنوان

قارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
اگ فقط از شورت باشه اینهمه مشکل خوبه اخه دردو سوزشش رومخمه همین ک منتقل میشه به همسرم ازمن بیشتر اذی ...

شورت خیلی بده حتی اگه یکسره غوض کنی فقط برای بیرون بپوش خیلی کمتر میشه یا شورت کاملا نخی و گشاد بپوش

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خوب رفتی؟

رفتم یبار داروهاش خوب بود الان هروق همینجوری میشم میرم همون داروهارو میخرم تا دو هفته اوکیم بازشروع مبشه البته قرصامم دوروز بیشتر نمیخورم تا خوب میشم میزارم کنار امپولمم نزدم اصن😬

من هم کلا نمی پوشم

خیلی خوبه 😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
شورت خیلی بده حتی اگه یکسره غوض کنی فقط برای بیرون بپوش خیلی کمتر میشه یا شورت کاملا نخی و گشاد بپوش

نمیدونستم اینقد تاثیر داره یه چن وقن استفاده نکنم مگ بیینم چی مبشه 

نمیدونستم اینقد تاثیر داره یه چن وقن استفاده نکنم مگ بیینم چی مبشه 

اره اون چند وقتم خودتو با جوش شیرین بشور و سه شب پماد واژینال بزن خوب میشی بدون شورت باش یعد توالتم حتما خشک کن

اره اون چند وقتم خودتو با جوش شیرین بشور و سه شب پماد واژینال بزن خوب میشی بدون شورت باش یعد توالتم ...

جوش شیرینو ینی مستقیم بریزم؟ دقیقن چیکارکنم عزیزم؟ خشک میکنم خشک نباشه ک  چندشم میشه

جوش شیرینو ینی مستقیم بریزم؟ دقیقن چیکارکنم عزیزم؟ خشک میکنم خشک نباشه ک  چندشم میشه

تو بطری اب معدنی کوچیک اب بریز پرشه یعد یک قاشق پر جوش شیرین بریز حلش کن بعد که دسشویی کردی و شستی خودتو اونو بریز زو خودت نشور دیگ خشگ کن خودتو بعد نیم ساعت باز برو با اب ولرم بشور دو بار در هفته کافیه

خو اگه متاهلی همسرت هم داره وقتی خوب میشی دوباره بهت منتقل میکنه

نه اخه هرسری من احساس میکنم مریضم اونم دارومصرف میکنه ولی نمیذونم چقد داروهامو مصرف کنم