2777
2789
عنوان

لاک ناخن

74 بازدید | 7 پست

سلام دخترا‌ .شبتون بخیر. من خیلی دوست دارم لاک بزنم. ولی واسه وضوم مشکل داره‌ مجتهدی نمی شناسید که لاک رو برای وضو مشکل ندونه؟ لطفا همکاری کنید. ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم‌امکان نداره همچین مجتهدی وجود داشته باشه

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

اخه وجدانا من یه چیزی بگم شما بگین دروغ

وقتی میری حموم وتمیز میشی دوتا ناخون اب نبینه چی میشه؟؟؟

غسلو واجب کردن که مردم برن حموم نه اینکه ناخوناشون اب نبینه باطله😏

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

همچین چیزی نیس عزیزم اگه از لاک خوشت میاد موقعی ک پریودی اون ی هفتع رو لاک بزن 🤣

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️