2777
2789
عنوان

ازدواج!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
دانشجوی پزشکیم. ای کاش کسی منو راهنمایی میکرد چیکار کنم از الان

میدونی خیلیا آرزو دارن شرایط رفتنو داشته باشن و ی لحظم نمونن اینجا تو داری ب عشق و عاشقی فکر میکنی؟ به آیندت فکر کن ب رویاهات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی خیلیا آرزو دارن شرایط رفتنو داشته باشن و ی لحظم نمونن اینجا تو داری ب عشق و عاشقی فکر میکنی؟ ...

اخه میدونی چیه هفت سال خیلی طولانیه. من ارزومه برم اونور درسمو ادامه بدم ولی والدینم میگن عمومیتو تموم کن بعدا برو. تازه طرحم هست احساس میکنم پیر میشم تا اون موقع

شاید مامانم راه داد. گفت اگه کیس خوبی باشه برو. خیلی خوب منو قانع میکنه منم قانع میشم. باید عمومیمو ...

خوب قانع نشو عزیزم مجبور که نیستی. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اخه میدونی چیه هفت سال خیلی طولانیه. من ارزومه برم اونور درسمو ادامه بدم ولی والدینم میگن عمومیتو تم ...

پیر نمیشی  باتجربه تر میشی پخته تر میشی میتونی خیلی عاقلانه تر  همسرتو انتخاب کنی 

پیر نمیشی  باتجربه تر میشی پخته تر میشی میتونی خیلی عاقلانه تر  همسرتو انتخاب کنی

میدونی من هر چقدر حساب میکنم حتی اگه برم اونجا هم دیگه اون شور و اشتیاق رو ندارم. حس میکنم قراره اینجا بمونم. من به کسی توهین نمیکنم ولی به نظرم کسی اینجا ازدواج کنه همه ی اختیارش میفته دست شوهرش. حتی نفس کشیدن