من تودوران عقدم..
شوهرم خداروشکر خوبه ..اما یه ویژگی داره که نمیدونم ازعمد انجام میده یانه..
((دستش به کم میره..))
اوایل فکر میکردم خسیس ولی نبود..چون شهریه دانشگاهم رومیده..پول شارژ واینترنتم..ماهانه میبرتم بازار اگه لباسی چیزی بخوام برام میخره..سر ماه هم یه مبلغی که خودم تعیین کردم برام واریز میکنه..درطول هفته حداقل یکبارش روهم شام وتفریح داریم..
اما دستش به کم میره مثلا میخواد بیاد خونمون ..همیشه نه ولی هرچندوقت یکبار مثلا میگم دست خالی نیا عزیزم بعد میبینی یه دوتا خربزه خییییلی کوچولوتودستش میاره..یا مثلا یه بار میوه آورد تودوتا پلاستیک هرکدوم یه کم میوه توشون بود روی هم میکردیمش هم یه پلاستیک پر نمیشه..
دیر به دیر میاره ...پدرم هم بهم نمیگه ولی گاهی میبینم مثلا بامادرممیگه دوست چرا مثلا اینجوری میاد؟
هدیه برام نمیخره مگر تومناسبت ها یه بار بهش گفتم دوست دارم گاهی برام بخری گفت باشه عزیزم بعد یه دونه سر کلیدی داد...
سنش زیاد نیست وواقعا بگم خیییییلی چیزا روبلد نیست یعنی کسی بهش یاد نداده ..خودش گاهی میگه واقعا بلد نیستم...از ۱۸ سالگی هم به خاطر دانشگاهش کلا ازخانواده مستقل شد دیگه الان هم که سرکاره خانوادش شهر دیگه این...
خودم تقریبا دارم خیلی چیزا رویادش میدم..برای همین واقعا ازاین که هربار هی دارم مثلا هی بهش بگم عزیزم اینجوری یااونجوری میترسم ازم دور بشه..ازنظر رفتار خوبه..مشکلممسئله ای که گفتم...