2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بخون اینستاگرام داری کنکورریاضی همه رشته نمونه سوال هس بخون

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

چون کار پیدا کردن تو رشته های دیگه سخت شده متقاضی فرهنگیان زباد شده و البته سهمیه دارها هم یکی از رقیباتون تو قبولی فرهنگیان هستند.. رتبه بالایی میخواد همسایه ما با ۲۰۰۰ رشته ادبیات قبول شد

شوهرم روزی ۱۲ ساعت روزایی که مدرسه میرفت ۹ ساعت رتبه ۲۸۵ شد البته واسه مصاحبه رد شد الان بازرسه

با این رتبه ب این خوبی رد شددددد😑 شهر شما تا رتبه چند گرفتن

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
چون کار پیدا کردن تو رشته های دیگه سخت شده متقاضی فرهنگیان زباد شده و البته سهمیه دارها هم یکی از رق ...

منم سهمیه داشتم با دوهزار ابتدایی اوردم😐

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
با این رتبه ب این خوبی رد شددددد😑 شهر شما تا رتبه چند گرفتن

عزیزم بد شوهرمو گفتن آخه همکلاسیاش ازش بدشون میومد ولی خو رفت یه رشته دیگه یه دانشگاه خوب واسه ارشدم کنکور داد رتبه ۱۰۰ شد

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤