2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتین و درمان شدین با هرچیزی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلت افسردگی بوده؟ دارو درمانی شدی؟؟؟

افسردگی و اضطراب ؛بله

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
افسردگی و اضطراب ؛بله

به دارو ها وابسته نشدی؟ تاثیرات داروها چطور بود؟

من خیلی دلم میخواد برم دکتر و  حالم خوب بشه ولی میگن دارو عوارض داره و خوب نیست خیلی میترسم😭حالم هم خیلی خرابه تو تاپیکهای قبلیم خیلی درباره حالت هام گفتم😢

پانیک؟

طبعات جسمی هم برام داشت اما نه به صورت پانیک 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
به دارو ها وابسته نشدی؟ تاثیرات داروها چطور بود؟ من خیلی دلم میخواد برم دکتر و  حالم خوب بشه و ...

تو اگه دیابت داشته باشی میگی که من دارو نمیخورم چون عوارض داره و در عوض حاضرم با دردسر ها و خطرات این بیماری بسازم؟

بسته به شدت افسردگی بعضیا به کمک روانشناس هم حالشون بهتر شده/برای من جوابگو نبود/

دوز مصرفی و نوع داروها خیلی مهمه بخاطر همین میگم که اگه میخوای دارو درمانی کنی پیش بهترین پزشک شهرتون برو 

من خودم پیش یک پزشک دیگه هم رفتم اما دارو های تجویزیش  به حدی سنگین بود که کاملا منصرف شدم از مصرفشون 

اما بعد از انتخاب دکترت کاملا بهش اعتماد کن و سرخود کم و زیاد نکن دارو ها رو 

پس تو چطور درمان شدی 

گفتم که دارو درمانی!

گفتم که دارو درمانی!

پس چی رو گفتی برای تو جوابگو نبوده روانشناس رو میگی؟

الان هنوز دارو مصرف میکنی؟چه مدتی دارو مصرف کردی یا میکنی؟

بعداز قطع دارو اون حال بدت برنگشت؟؟من خیلی میترسم حتی برم دکتر و دارو تاثیرخوب بزاره اما بعد همین که اتفاق بدی میوفته حالم دوباره خراب بشه

پس چی رو گفتی برای تو جوابگو نبوده روانشناس رو میگی؟ الان هنوز دارو مصرف میکنی؟چه مدتی دارو مصرف کر ...

آره گفتم که ممکنه با نوجه به شدت بیماری بعضیا به کمک روانشناس هم حالشون بهتر بشه 

روانشناسی به من کمکی نکرد ؛حال من با دارودرمانی رو به بهبودی رفت 

من دوسری دارو مصرف کردم 

سری اول بخاطر اومدن کرونا یکهو دکتر رفتن و دارو خوردن رو قطع کردم 

که خب بعد از چندماه خیلی شدیدتر از قبل برگشت بیماریم 

دفعه دوم کاملا زیر نظر پزشک بودم برای من هر دوره حدود سه هفته تا یک ماه طول میکشید تا به دارو ها عادت کنم و بعد از دو ماه بهتر شدم 

دکترم کم کم دوز دارو هارو پایین تر آورد و الان دیگه مصرف نمیکنم به طور منظم مگه تایمایی که استرس زیادی بگیرم و یه آرامبخش میخورم 

ناراحتی همیشه ممکنه پیش بیاد جزوی از زندگیه 

افسردگی اما واقعا نیاز به یه کمک بیرونی داره؛آدم بعضی وقتا از پس خودش بر نمیاد 

یکم که حالت بهتر شد خودت هم شروع کن به تغییر دادن روتین زندگیت 

مطمئن باش بهتر میشی

و خب اگه تحت فشار و استرس قرار گرفته باز با پزشکت صحبت کن