2777
2789

من یکساله افسرده شدم بدون دلیل خیلی حالم بده همین که اتفاق بدی میوفته حالم خیلی خراب میشه طوری که انگار بهم حمله دست میده و زندگیم سیرمیشم و تا چند روز حتی غذاهم نمیتونم بخورم خیلی هم حساس شدم اصلا طاقت شنیدن خبر بد یا حرفهای بد رو ندارم و همینطور اهنگهای غمیگن هم نمیتونم گوش بدم تو تاپیکهای قبلیم خیلی درباره حالم توضیح دادم

لطفا اگه تجربه درمان افسردگی با هرچیزی رو دارین به اشتراک بزارین شاید فرجی شد و منم تونستم برم دنبال درمان خیلی خیلی حالم بده😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داشتی اینجا اگه نه بیا شخصی دردو دل کن وازاین بگو که چراافسرده شدی؟

تو تاپیکهای قبلیم خیلی راجع به حالم گفتم بدون دلیل اینطور شدم حداقل خودم همچین فکری میکنم حالم خیلی بده خیلی

۱۰ تا کار رو تو یک روز ننویس یکدفعه انجام بدی مغزت میگه : بیخیال بابا اینم خر شده من یک کار رو نمیتونم اونوقت این هه 

ببخشید از کلمه خر استفاده کردم ولی واقعا همینه و از کلمات بدتر استفاده میکنیم 

من تجربه درمان تحت نظر روانپزشک رو دارم 

اگه میخوای بری پیش روانپزشک حتما بهترین پزشک شهرتون رو انتخاب کن و ازش بخواه با ملایم ترین درمان ممکن شروع کنه پروسه رو 

حدود یکماه شاید نیاز باشه که اثرات دارو رو ببینی 

بعد از اون یا اگه میتونی در حین شروع دارو درمانی روی خودت کار کن 

سعی کن یه فعالیت ورزشی سبک رو شروع کنی 

آهنگ گوش بده و بنویس/هرچیزی رو که حالت رو بد میکنه 

مدیتیشن انجام بده و از نور صبح غافل نشو 

با آدم های مثبت تر در ارتباط باش اگه امکانش نیست تنهایی بهتره تا معاشرت با آدم های منفی نگری که احساس ناامنی بهت میدن 

گفت و گو رو شروع کن اما دردو دل اونم پیش آدم آشنا نه 

کتاب بخون 

تغییرات خرچند کوچیک توی ظاهرت؛محیط زندگیت؛یا سبک زندگیت میتونن کمک کننده باشن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!