2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توضیح بده

با اونایی که بهم توهین کردن دوست و صمیمی ه من بار ها ازش خواستم یکم بی محلی کنه ولی محل نمی‌ده من یه بار از این همسرم طلاق گرفتم بعد به خاطر دخترم و بارداری که بعد طلاق فهمیدم دوباره ازدواج کردم البته همسرم پشیمان بود

با اونایی که بهم توهین کردن دوست و صمیمی ه من بار ها ازش خواستم یکم بی محلی کنه ولی محل نمی‌ده من یه ...

اگه اونا که حرصت میدن از اقوام خودشه مطمعن باش هیچ مردی اگه بدونه خانوادش با همسرش بدند .بد رفتار نمیکنه

اگه اونا که حرصت میدن از اقوام خودشه مطمعن باش هیچ مردی اگه بدونه خانوادش با همسرش بدند .بد رفتار نم ...

چی متوجه نشدم با من بد رفتار نمی کنه همسرم منم کلا اونا رو نمی بینم ولی قبلا با هم دعوا و الان م بخریم با اونا دوست میشه صمیمی برخورد می کنه 

نمیشه خیلی سخته 

میدونم ولی چاره ای نداری یه مدت که خودت را بزنی به بیخیالی همسرت متوجه میشه برات مهم نیست اگه ناراحتی را بروز بدی نقطه ضعف دستش میدی و برای لجبازی باشما بدتر میکنه   

میدونم ولی چاره ای نداری یه مدت که خودت را بزنی به بیخیالی همسرت متوجه میشه برات مهم نیست اگه ناراحت ...

نه همسرم هیچی نمیگه بین حرف ها متوجه میشم یا از این و اون

میدونم ولی چاره ای نداری یه مدت که خودت را بزنی به بیخیالی همسرت متوجه میشه برات مهم نیست اگه ناراحت ...

اگه سیاست داری بگو گلم من خیلی جوشی و بی سیاستم