2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک +عکس

12932 بازدید | 11 پست

دوستان من نمونه ریختم تو مدیکور

بعد هیچ خطی ظاهرنشد گفتم ک حتما خرابه 

بعد دودقه دیگ رفتم دنبال کارم 

نیم ساعت دیگ چشمم افتاد بهش اگ اینطور شده بود بنظرم خودم منفی  

جمعه موعودمه 

خدایا شکرت 👶🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بی بی چکم فکر کردم منفی هس این شکلی شد ولی بعد نیم ساعت خط اومد دو روز بعدش بازم زدم مثبت شد ایش ...

شوهرمو فرستادم دوباره بخره 

چون من آدم احساسیم 

گفتم حالا فک میکنم باردارم بعد پری میشم 

دوباره بی بی بزنم

خدایا شکرت 👶🏻🩷

شوهرمو فرستادم دوباره بخره  چون من آدم احساسیم  گفتم حالا فک میکنم باردارم بعد پری میشم& ...

نه مطمعا باش دخی این عین مال منع مثبته ایشالا یه کوچولو داره میاد زندگیتون یاد لحضه که خودم گذاشتم اوفتادم

نه مطمعا باش دخی این عین مال منع مثبته ایشالا یه کوچولو داره میاد زندگیتون یاد لحضه که خودم گذاشتم ا ...

😃😃😃

حالا ی باردیگ‌میزارم مثبت شد میگم بهت

حس میکنم این رنگش پخش شده اینطوره

خدایا شکرت 👶🏻🩷

منفی بود گلم 

عه ایشالا دفعه بعد گلم فقط به روز تخمک گذاری اعتماد نکن من اصلا نمی‌دانستم کی هس روز تخمک گذاریم اولین اقدامم هم بود  ولی الان یه ورجک تو شکمم داره می‌ره این ور اون ور  یه روز در میان رابطه داشتم

عه ایشالا دفعه بعد گلم فقط به روز تخمک گذاری اعتماد نکن من اصلا نمی‌دانستم کی هس روز تخمک گذاریم اول ...

ن این اولین ماهی بود اقدام کردم 

اگ نباشه هم بازم خداروشکر 

چرا عمل لاغری اینا میخام انجام بدم 

بعد میریم خارج از کشور 

خدایا شکرت 👶🏻🩷