2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۲

2584 بازدید | 22 پست

دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنیدمن امروز روز ۱۲ ام پری بودم رفتم سونو گفتن سایز فولیکولم ۲۲ و هیچ مشکلی هم ندارم تا چند روز باید اقدام کنیم میشه یه کم راهنماییم کنید

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سه یا چهار روز

یک روز در میان

دکتر همیشه اینطوری میگه بهم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

امپول زدی یا نه؟به مدت یک هفته هرشب رابطه داشته باش 

چیزی که دکترم گفت

ولی یک.شب درمیونم خوبه فک کنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
سلام ببخشید میشه بگید چندتا باید فولیکول داشت؟

از 18تا 27 یکی کافیه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
سلام ببخشید میشه بگید چندتا باید فولیکول داشت؟

سلام،بع طور طبیعی همه یکی دارن اونایی که مشکل دارن هیچی اگر‌دارومصرف کرده باشی دوتا سه تا شایدم بیشتر من سه تا بیشتر داشتم این ماه ولی فکرکنم نگرفته اخه تستم عصری منفی شد

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
امپول زدی یا نه؟به مدت یک هفته هرشب رابطه داشته باش  چیزی که دکترم گفت ولی یک.شب درمیونم خوبه ...

من سرخود قرص خوردم رفتم سنو بعدش دکتر گفت عالیه فولیکولات به دونه امپول هم زدم هرشب یا صبح اقدام داشتم ولی فکرکنم نگرفته هیچ‌مشکلی هم نداریم

من سرخود قرص خوردم رفتم سنو بعدش دکتر گفت عالیه فولیکولات به دونه امپول هم زدم هرشب یا صبح اقدام داش ...

ممکنه گرفته باشه احتیاط کن برای من همون ماه باردار شدم

ممکنه گرفته باشه احتیاط کن برای من همون ماه باردار شدم

شماهم امپول زدی؟فولیکول چند داشتی؟شبی که امپول زدم ۱۴دوره ام بود اینقد تخمدونام تیرمیکشید گرفته بود یکم ورزش کردم ده دقیقه بعد ورزش خوب شد بعدشم هرروز بیشتر شبا تخمدونام یکم تیر میکشین رحمم امروز یه نقطه میسوخت هیچ علایمی ندارم تست زدم منفی بود 

شماهم امپول زدی؟فولیکول چند داشتی؟شبی که امپول زدم ۱۴دوره ام بود اینقد تخمدونام تیرمیکشید گرفته بود ...

اره زدم 

بنظرم بازم دوسه روز صبر کن درست میشه

منم دوتا ۲۲داشتم میشه عکس سنو بزاری،دارو مصرف کردی؟

من هیچوقت هیچ دارویی مصرف نکردم پریودم همیشه منظم بود دکتر رفتم اما هیچکدوم داروی خاصی بهم ندادن

دختره گفت یه دونه فولیکول با سایز ۲۲ تخمدان راستم داره 

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
امپول زدی یا نه؟به مدت یک هفته هرشب رابطه داشته باش  چیزی که دکترم گفت ولی یک.شب درمیونم خوبه ...

نه آمپول اینا نزدم تا حالا دارو هم مصرف نکردم پس تا یه هفته یه شب درمیون؟

سلام،بع طور طبیعی همه یکی دارن اونایی که مشکل دارن هیچی اگر‌دارومصرف کرده باشی دوتا سه تا شایدم بیشت ...

ایشالا دامنت سبز میشه

به من گفت فقط یه دونه فولیکول دارم