2777
2789
قرص شو از پیج گرفتم نتیجه نگرفتم بعد تهشم طلبکار شد ازم فعلا دارم سابلیمینال استفاده میکنم خیلی مدت ...

حس خوبی نسبت به ساب ندارم 

قرص چه مارکی استفاده میکردین؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قرص گلوتاتیون آبی 

فکر کنم اون فروزن باشه   

گلوتاتیون اون کمه باید با مکمل های دیگری فکر کنم بخوری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

قرص شو از پیج گرفتم نتیجه نگرفتم بعد تهشم طلبکار شد ازم فعلا دارم سابلیمینال استفاده میکنم خیلی مدت ...

باید لزل صورتی میگرفتی 

از ساب نتیجه دیدی؟ چ سازنده ای؟

میشه برای موفقیتای تحصیلیم صلوات بفرستی؟❤️‍🩹خدایا شکرت برای وقتایی که گمان نمی کردم ولی شد💜 آرزومه دکتر شم 👩🏻‍⚕️ تنها هدفم از پزشکی خدمت به مردمه🫂

سلام نتیجه گرفتید

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹