من ک نمیدونم پات چجوریه ولی هرجورم باشه بنطرم چیزی نیست ک بخاطرش معذب یا خجالت بکشی.مگ همه باید یه جور باشن..اینجوری فکر کن ک خدا تورو منحصر بفرد آفریده..متاسفانه ما چشممون عا کرده ک همه ی جور باشیم و اگ یه جور نباشیم زشته..ولی اینجوری نیست.بلخره روزی میرسه ک همه آگاهیشون میره بالا و تفاوت هارو درک میکنن.خودتو دوست داشته باش بابا😍
ببین عزیزم ماها فقط چشممون ب چیزای عادی عادت کرده..وگرن کی میگ ملاک زشت و زیبا بودن چیه؟اگه همه ۶تاانگشت داشتن ملاک زیبایی ۶انگشت بود و هرکی۵تا داشت زشت و شایدم ترسناک تلقی میشد..تو باید فقط خودت ب این نتیجه برسی ک خب پاهای منم خدا اینجوری آفریده ولی میتونم باهاش راه برم ک میتونم زندگی عادیمو داشته باشم ک.چون تو نمیتونی همه رو آگاه کنی ک تفاوت هارو بپذیرن.ولی اگ خودت بپذیری دیگ برات معذلی نیست ک ناراحتت کنه حتی اگ همه نگاه کنن یا حرفی ام بهت بزنن..خداروشکر ک سالمی و فقط بنطر من یکم شصتت کجه وگرن بقیه انگشتاتم عادیه
ببین منمشصم اینجوریه.اولا همه جا قایمش میکردم یا دستمو تا میکردم.ولی الان دیگ اینجوری نیستم.شده خیلی وقتا بچه ها با تعجب میپرسن چرا اینجوریه یا میخندن یا میپرسن میتونی باش کارکنی؟منم میگم معلومه ک میتونم عا براشون میگم ک شما چون اینجوری نیست براتون عجیبه ولی من از بچگی همینجوری بوده دستمو خیلی برام عادیه..اینجوری شاید چکبار تعجب کنن ولی بعد میپذیرنشو اصلا دیگ نگاشم نمیکنن