2789
عنوان

چیکار کنم

80 بازدید | 15 پست

که دوستام به پاهام نگاه نکنن میدونن مشکل داشتم عمل کردم و انگشتاش کجه و زشته و از جوراب معلومه ولی زل میزنن ب پام خجالت میکشم

دختری از دیار حسرت ...؛)         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهشون بگو به پام نگاه نکن حس بدی بهم دست میده    

نمیتونم چی بگم خجالت میکشم هیشکی تو مذرسع اینجدری نیس و بخاطر خیاطی ک میریم کارگاه بدون کفشیم همه ماهاشون صافه😭

دختری از دیار حسرت ...؛)         

ادما چقدر بدن و فضول اهمیت نده بزار نگاه کنن فقیرا پا ندیده هستن اگ نگاه نکنن خو میترکن توک ناراحت م ...

اخه جرا من دوسشون دارم خیلیم دوستیم باهم و اونجوری نیستن ولی یجوری نگا میکنن

دختری از دیار حسرت ...؛)         

من ک نمیدونم پات چجوریه ولی هرجورم باشه بنطرم چیزی نیست ک بخاطرش معذب یا خجالت بکشی.مگ همه  باید یه جور باشن..اینجوری فکر کن ک خدا تورو منحصر بفرد آفریده..متاسفانه ما چشممون عا کرده ک همه ی جور باشیم و اگ یه جور نباشیم زشته..ولی  اینجوری نیست.بلخره روزی میرسه ک همه آگاهیشون میره بالا و تفاوت هارو درک میکنن.خودتو دوست داشته باش بابا😍

نمیتونم چی بگم خجالت میکشم هیشکی تو مذرسع اینجدری نیس و بخاطر خیاطی ک میریم کارگاه بدون کفشیم همه ما ...

اول خودت باید باهاش کنار بیای راه دیگه یی نیست

Keep your head up, movin’ on
اخه جرا من دوسشون دارم خیلیم دوستیم باهم و اونجوری نیستن ولی یجوری نگا میکنن

ول کن اهمیت نده هرکی باشه یه مشکل داره زیاد سخت نگیر تو خداروشکر کن پاهات سالمن ومیتونی سرپات بمونی فقط یکم ایراد دارن توهم ناشکری میکنی خدا قهرش میکنه نمیخواد بخاطر مشکلی ک خدا بهت داده ناراحت بشی وخجالت بکشی اونا بایدخجالت بکشن عزیزم

بنظرم انقدری ک توبهش فکر میکنیو بخاطرش معذب میشی اونا انقدر بهش فکر نمیکنن.فکرتو تغییربده عزیزم..همم ...

خیلی سعی میکنم ک دیه ولش کنم و قبول کنم من مث بقیه نمیتونم باشم در هر زمینه ای

دختری از دیار حسرت ...؛)         

مرسی گلم  ایناها پام  ن بابا خیلی زشته

ببین عزیزم ماها فقط چشممون ب چیزای عادی عادت کرده..وگرن کی میگ ملاک زشت و زیبا بودن چیه؟اگه همه ۶تاانگشت داشتن ملاک زیبایی ۶انگشت بود و هرکی۵تا داشت زشت و شایدم ترسناک تلقی میشد..تو باید فقط خودت ب این نتیجه برسی ک خب پاهای منم خدا اینجوری آفریده ولی میتونم باهاش راه برم ک میتونم زندگی عادیمو داشته باشم ک.چون تو نمیتونی همه رو آگاه کنی ک تفاوت هارو بپذیرن.ولی اگ خودت بپذیری دیگ برات معذلی نیست ک ناراحتت کنه حتی اگ همه نگاه کنن یا حرفی ام بهت بزنن..خداروشکر ک سالمی و فقط بنطر من یکم شصتت کجه وگرن بقیه انگشتاتم عادیه

ببین عزیزم ماها فقط چشممون ب چیزای عادی عادت کرده..وگرن کی میگ ملاک زشت و زیبا بودن چیه؟اگه همه ۶تاا ...

مرسی ک این همه تایپ کردی 

اره انگشتای شصتم کجه حتی عملم کردم اما فایده نداشت

دختری از دیار حسرت ...؛)         

ببین منمشصم اینجوریه.اولا همه جا قایمش میکردم یا دستمو تا میکردم.ولی الان دیگ اینجوری نیستم.شده خیلی وقتا بچه ها با تعجب میپرسن چرا اینجوریه یا میخندن یا میپرسن میتونی باش کارکنی؟منم میگم معلومه ک میتونم عا براشون میگم ک شما چون اینجوری نیست براتون عجیبه ولی من از بچگی همینجوری بوده دستمو خیلی برام عادیه..اینجوری شاید چکبار تعجب کنن ولی بعد میپذیرنشو اصلا دیگ نگاشم نمیکنن