ghalbeyakhii مدیر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1650 عنوان چشم چرون ! | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست دیروز پاساژ خرید رفتیم هرکسی رفت یه گوشه لباس پروو کرد منم مونده بودم کدوم لباس بهم میاد کدوم نمیاد 🙁تو آینه متوجه نگاه های مدیر پاساژ شدم دیگه تا آخر که اومدیم همش بهم نگاه میکرد نگاش کردم اخم کردم بازم از رو نرفت بیشعور الان یادم میاد حرص میخورم که چرا چیزی بهش نگفتم با نگاهش اذیت شدم دست خودم نیست چیکار کنم حالم خوب شه اعصابم بهم ریخته 😔 روبه رشدم 🌱 1400/09/15 | 17:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbeyakhii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1650 عزیزم شما خجالت چطوریه؟ والا حجابم هیچ ایرادی نداشت کلاه سرم بود یه تارموم بیرون نیود کلاهک لبه دار هم بود بارونیم هم بلند و پوشیده همه چی تازه ماسک هم داشتم ولی خب خوش هیکلم هستم روبه رشدم 🌱
ghalbeyakhii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1650 به نظر شما خوبه من به دختری که در عرف بهش میگن کم حجاب یابدحجاب یا هرچیزی بیاد از من بپرسه دلیل اصلی ... چه ربطی داشت ! زنا خیلی چیزارو بهتر از مردها میفهمن تفاوت نگاه ها هم همینطوره فقط یه زن میتونه حس بدی از یه نگاه بگیره روبه رشدم 🌱