2777
2789
عنوان

چشم چرون !

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست

سلام آقا یه سوال برام پیش اومده.

فرق یه نگاه خانم به آقا بایه نگاه آقا به خانم چیه؟

چرا به اولی نمیگیم چشم چرون به دومی میگیم؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
سلام آقا یه سوال برام پیش اومده. فرق یه نگاه خانم به آقا بایه نگاه آقا به خانم چیه؟ چرا به اولی نم ...

سلام میدونی چطور بود با چشمای گنده اش را با زل زده بود بهم بعد نگاهش کردم تو هپروت بود اخم کردم از هپروت در اومد خب من خانمی رو ندیدم اینجوری محو چهره ی مردی بشه اما آقایون رو دیدم البته این دیگه خیلی محو بود که حس بدی گرفتم 😲

روبه رشدم 🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام میدونی چطور بود با چشمای گنده اش را با زل زده بود بهم بعد نگاهش کردم تو هپروت بود اخم کردم از ه ...

یه نگاه چه تهی داره؟ واقعا چون درک نمیکنم میپرسم؟ مثلا بانگاهش داره چکار می‌کنه به نظرت که کلی حس بد به طرف مقابلش میده؟ که اسمش میشه چشم چرانی 

یه نگاه چه تهی داره؟ واقعا چون درک نمیکنم میپرسم؟ مثلا بانگاهش داره چکار می‌کنه به نظرت که کلی حس بد ...

تهش رابطه عذرخاهم از استارتر اما متاسفانه نگاه که میکنه باخودش تاتهش میره بااون زن ببخش اسی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
تهش رابطه عذرخاهم از استارتر اما متاسفانه نگاه که میکنه باخودش تاتهش میره بااون زن ببخش اسی

مگه میشه؟ مردی  درخیابان بانگاهش خیال پردازی جنسی کنه؟البته واقعا بعضی هاشون به قول اسی در هپروت میرن اما ماکه نمی‌دونیم چه فکری میکنند

مگه میشه؟ مردی  درخیابان بانگاهش خیال پردازی جنسی کنه؟البته واقعا بعضی هاشون به قول اسی در هپرو ...

میخای پس به چی فکرکنه اخه،میشه متاسفانه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
میخای پس به چی فکرکنه اخه،میشه متاسفانه

خب میدونی یه مرد از خیالات خودش هم مگه می‌تونه لذت ببره؟ اصلا مگه کیفی هم داره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خودت هم میگی یه خیاله یه توهم..‌...پس اگه به این چیزا بود هیچکس در واقعیت دنبال همسرنمیگشت 

خواهش میکنم بله دقیقا تا تهش میرن و از ناخودآگاه حسمون میگه چه خبره

روبه رشدم 🌱
خب میدونی یه مرد از خیالات خودش هم مگه می‌تونه لذت ببره؟ اصلا مگه کیفی هم داره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خودت هم ...

شما مطمعنی خانوم هستی که فرق نگاه هارو نمی‌فهمی ؟

روبه رشدم 🌱

به نظر شما خوبه من به دختری که در عرف بهش میگن کم حجاب یابدحجاب یا هرچیزی بیاد از من بپرسه دلیل اصلی پوشش و حجاب چیه؟چرا وقتی اینطوری جذاب ترم اینطوری نچرخم و...من بگم مطمئنی تو دختری که نمیتونی بفهمی اینطوری بچرخی فلان آسیب رو داره و.....؟

به نظرت درسته من اینطوری بهش جواب بدم.؟

خب میدونی یه مرد از خیالات خودش هم مگه می‌تونه لذت ببره؟ اصلا مگه کیفی هم داره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خودت هم ...

آخه همسرم دارن اما بازم مرداسیرنمیشم دلشون میخادهمه روامتحان کنم آره پس چطوره کسی باهمسرش میخابه امابایادیکی دیگه 80درصدروح و خیاله و20درصدجسم،مجردی؟

آخه همسرم دارن اما بازم مرداسیرنمیشم دلشون میخادهمه روامتحان کنم آره پس چطوره کسی باهمسرش میخابه اما ...

نه گلم من شوهر دارم ازاون هم این سوالم پرسیدم وقانع نشدم....

نه گلم من شوهر دارم ازاون هم این سوالم پرسیدم وقانع نشدم....

چی گفت همسرت؟