2777
2789

همون گوشت دیر پز رو چرخ کن قلقلی (میت بال)درست کن وباهاش سوپ شلغم یا شوربا یا هرچی دوست داری بپز عزیزم خیلی عالی میشه من شوربا روهمیشه با قلقلی درست میکنم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون گوشت دیر پز رو چرخ کن قلقلی (میت بال)درست کن وباهاش سوپ شلغم یا شوربا یا هرچی دوست داری بپز عزی ...

اون گوشتو اگه چرخ کنم اول  قلقلی سرخ کنم بعد بندازم تو سوپ یا چی ممنون میشم کامل بگی تا حالا نذاشتم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

بدون گوشت هم میشه درست کنی، شلغم پلو هم میتونی درست کنی، برای مریض که خیلی سوپ میخوره خسته میشه خیلی خوبه، شلغم رو مثل سیب زمینی نگینی خورد کن با برنج بصورت کته بذار بپزه، شوید و زرد چوبه هم بزن، فقط شعله کم باشه تا شلغم ها بپزه، میتونی گوشت دیر پزی که داری رو هم چرخ کنی با دو قاشق روغن ،بدون ادویه با کمی زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه با پیاز رنده شده و یکم سیر ،بذاری بپزی، برای مریضی خیلی خوبه

اون گوشتو اگه چرخ کنم اول  قلقلی سرخ کنم بعد بندازم تو سوپ یا چی ممنون میشم کامل بگی تا حالا نذ ...

اصلا سرخ کردن نمی‌خواد عزیزم فقط با یه پیاز و یکم نمک و فلفل سیاه ورز بده بعد قلقلی کن اگر شوربا خواستی بذاری خرده برنج معطر ایرانی رو خوب بشور و بیست دقیقه بخیسون بعد آب رو بذار با نمک و زردچوبه و یک قاشق روغن جوش بیاد سبزی سوپ  و خرده برنج رو بریز داخلش حدود بیست دقیقه که جوشید قلقلی و شلغم خرد شده و هویج رنده شده بریز بذار ریز ریز چهل دقیقه بجوشه بعد یه مکعب کوچک کره بنداز و سرو کن بو و طعمش عالیه 

اگر سوپ پیاز فرانسوی یا چیز دیگه خواستی از اول  با رسپی اونا پیش برو 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اصلا سرخ کردن نمی‌خواد عزیزم فقط با یه پیاز و یکم نمک و فلفل سیاه ورز بده بعد قلقلی کن اگر شوربا خوا ...

فداتشم فقط گوشتای قل قلی رو کی اضافه غذا کنم ک خام نشه طعمش و وا نره سرخ کنم بهتر نی بعد وقتی میخاستم اونو خاموش کنم اینو  اضافه کنم  بعد رشته سوپی اینا نمیخاد 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
فداتشم فقط گوشتای قل قلی رو کی اضافه غذا کنم ک خام نشه طعمش و وا نره سرخ کنم بهتر نی بعد وقتی میخاست ...

خدا نکنه .نترس اصلا وا نمیره رشته هم نمی‌خواد این سوپ چون زیادی غلیظ میشه