2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطور پیچیده گی  مهریه عندالمطالبه اس.

مهریه در دادگاه به اجرا گذاشته میشه وکیل گرفته میشه اما وکیل مقدار خیلی زیادی پول نمیگیره 

در خصوص هزینه به اجرا گذاشتن مهریه لازمه توجه داشته باشین که طرح و پیگیری هر دعوایی مستلزم پرداخت هزینه دادرسی مربوطس و از آن جا که مطالبه مهریه یک دعوای مالی محسوب می شه مطابق با قانون آیین دادرسی مدنی هزینه به اجرا گذاشتن مهریه یا به عبارت دقیق تر هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله بدوی، اگر خواسته یا بهای خواسته تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال باشد به میزان۵  /۲ درصد ارزش خواسته خواهد بود و نسبت به مازاد بر آن، ۳/۵ درصد ارزش خواسته می باشد.

اگر میزان مهریه به مبلغ زیر ۲۰۰ میلیون ریال باشد امکان طرح دعوای مطالبه مهریه در شورای حل اختلاف نیز وجود دارد و با طرح دعوا در شورای حل اختلاف در دعاوی مالی هزینه به اجرا گذاشتن مهریه نصف هزینه دادرسی در محاکم و دادگاه های حقوقی خواهد بود.رسیدگی پرونده در شورای اختلاف علاوه بر هزینه دادرسی کم تر این مزیت رو داراس که در زمان کوتاه تری دادرسی انجام می شه اما از آن جا که در بیشتر موارد دادگاه خانواده ضمن رسیدگی به دعوای طلاق در قالب صدور حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش در خصوص مهریه زوجه نیز تعیین تکلیف می کنه، نوبت به رسیدگی در شورای حل اختلاف نمی رسه .

به طور مثال اگر مهریه زنی 400 سکه بهار آزادی باشد و قیمت سکه در آن موعد 4/000/000 باشد مبلغی که زوجه جهت هزینه دادرسی باید به دولت پرداخت کند چیزی حدود 80/000/000 است

این مبلغ پس از صدور حکم نهایی مهریه و محکوم شدن مرد به پرداخت و قطعیت حکم از زوج اخذ می شود و به زوجه برگردانده می شود اما در هر صورت فراهم کردن این مبلغ در ابتدا برای زوجه کار آسانی نیست اما قانون برای این امر نیز چاره ای اندیشیده و این امکان رو فراهم کرده  تا زوجه با معرفی دو شاهد مبنی بر اینکه شهادت بدن که وی توانایی پرداخت هزینه دادرسی رو نداره، این هزینه را واریز نکنه و پس از قطعیت حکم و دریافت مهریه خود از همسرش دادگاه خود این مبلغ را از زوج دریافت خواهد کرد و در آن زمان ، نیم عشر بر اساس قیمت روز سکه محاسبه می شه اگر زوجه آگاهی کاملی از مسائل حقوقی داشته باشه یا وکیل داشته و اون رو آگاه کنه در این هنگام پرداخت نیم عشر را تقویم می کند . تقویم کردن به این معنی است که زوجه با اعلام این که ارزش واقعی و دقیق مهریه مشخص نیست ، اصولا بخش اندکی از مبلغ واقعی نیم عشر دولتی رو واریز می کنه.

قاضی هستم بنده  رفیق وکیل هم دارم  هزینه بستگی به نوع و پیچیدگی های پروندتون داره

ببخشید شما ک قاضی هستین اگ ی نفر تو دادگاه بگه زنمو دوست ندارم یا برعکس 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
ببخشید شما ک قاضی هستین اگ ی نفر تو دادگاه بگه زنمو دوست ندارم یا برعکس 

ببینید دادگاه باید تبدیل به نقطه ای واسه آرامش شه.نه ترس .

اینطور مسائلی نیست که مرد بگه من زنم رو دوست ندارم و بعد ما بگیم طلاق .

زن هم از حقوقی برخورداره که باید مرتبا پرداخت شه و ما اینطوری نیست که بع بیخیالی بزنیم پس حتما پیگیر هستیم.

زنش رو دوست نداره اوکی

اما تمام حق و حقوق اون خانوم اعم از مهریه تا بقیه بخش ها ‌و هرچیزی که خانوم در عقد اعلام کرده باید به خانوم بدن.

من خودم به شخصه آدمی هستم که طاقت درد کشیدن یه زن یا مرد رو ندارم .

و اگه مرد اونجا سِتم کرده باشه قطعا کفه ترازو و عدالت به سمت خانوم هست.

خب نفس خانوم باید به قدری قوی باشه که به این درک برسه نباید زندگیشو با آدم اشتباهی تباه کنه و جوانی خودشو ازت بده .

شاید انتخاب های بیشتری که قطعا به سمتش میاد داشته باشه . که همسر ثانیه ای نتونه از زن خودش جدا باشه .

شایستس که همسر به راحتی از این کلمات استفاده نکنند .

اگرم کردن صد در صد لیاقت زندگی رو ندارن و یه جای زندگی پسش میدن .

اینم بگم دادگاه شرایط دعوا واسه هیچکی ایجاد نمی‌کنه یا با صدای بلند حرف زدن .

چیزایی که تو فیلم ها هست با واقعیت فرق داره و ما به خانوم این تضمین و اطمینان رو میدیم که نباید بترسن و از حق خودشون دفاع کنن. 

بعضی از موارد که حال خانوم خیلی بد هست . باهاشون حرف میزنیم تا شاید کمی آروم شدند .

اما خب وقتی همسر کسی این حرفو میزنه خانوم نباید خودشو کوچیک کنه 

ببینید دادگاه باید تبدیل به نقطه ای واسه آرامش شه.نه ترس . اینطور مسائلی نیست که مرد بگه من زنم رو ...

ممنظورم قابل قبول هس براتون؟ یا باید مرد تیکه تیکه کنه زنشو بعد بگین طلاق بهتره🥺

ببینید دادگاه باید تبدیل به نقطه ای واسه آرامش شه.نه ترس . اینطور مسائلی نیست که مرد بگه من زنم رو ...

اگ مرد نگه و فقط تو خلوت ب زنش بگه زنه بگه قبوله؟ 

ممنظورم قابل قبول هس براتون؟ یا باید مرد تیکه تیکه کنه زنشو بعد بگین طلاق بهتره🥺

نمیدونم چرا وجه قضاوت یکم بد جا افتاده و فکر میکنن ما با زن ها خیلی بد رفتاریم.

درصورتی که از همون اول که زن هیچ حقوقی نداشت و مرد سالاری بود قاضیا حقوق زن ها و مرد هارو تا حد خیلی زیادی برابر کردن.

بله دوست نداشتن از هر لحاظ و از هر دلیلی قابل قبول تره .

چرا ؟

چون فقر رو میشه درست کرد 

با کم‌میشه ساخت 

اما با نبود توجه و علاقه که زیر ساخت عشق و دوست داشتن هست نه .

خب ما شرایط شما رو می‌فهمیم طبیعتا شنیدن این کلمه واسه یه خانوم که روحیه لطیف و عواطف احساساتی و حساسی داره .این حرف که دوست ندارم ضربه احساسی سینگنی هست 

اگ مرد نگه و فقط تو خلوت ب زنش بگه زنه بگه قبوله؟ 

ببینید این چیزا ها در دادگاه جز توضیحات هست که شما و همسرتون ارائه میدین که ممکن هست دلایل هم دیگه رو انکار کنین.

اما وقتی کار به دادگاه و طلاق میکشه حتما علاقه کنار گذاشته شده و شاید اصلا نیازی به گفتنش هم نباشه..

خب همین قابل قبوله ؟

این که بگین دوسم نداره ممکن شوهر شما پنهان کنه و بگه نگفتم .

خب قاضیا دادگاه از شما مدرک میخواد. 

نه فقط شما 

اگه شوهرتونم حرفی علیه شما بزنه قاضی که نمیاد سریع قبول کنه .

از شوهرتون سند و مدرک میخواد.

یا باید مثلا شاهد داشته باشین که مورد آزاد بودین 

شاهدین هم قسم میخورن مطابق با قرآن. 

ولی خب وقتی میخواین توافقی ازهم جدا شین این چه کاریه اخه

این که بگین دوسم نداره ممکن شوهر شما پنهان کنه و بگه نگفتم . خب قاضیا دادگاه از شما مدرک میخواد.&nb ...

توافقی نیس 😢

من مدرک ندارم اثبات نمیتونم کنم.

2790
2778
2791
2779
2792