2777
2789
عنوان

دوستم میگه غش کرده🙄

594 بازدید | 15 پست

میخواسته تلافی کنه یا نمیدونم حرص همسرشو دربیاره نگرانش کنه میگه قرص خوردم یهو بعد بیست دقه اینا افتادم مگه میشه اخه با قرص غش کنه چندبار از من پرسید چجوری ادا دربیارم گفتم ادای الکی میتونی ولی قرص مرص نخوریا ولی بی عقل رفته سرچ زده خریده بعدم افتاده 

اسم قرصه چیه 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارامبخش ی همچی چیزی گفت نخری ی وقت بخوری

نه بابا غلط میکنم من از این چیزا میترسم بدجور

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
به نظرم همچین دوست احمقی کم کم از زندگیت بزار کنار!!   دوستی انتخاب کن که تو رو بالاتر ببر ...

چی بگم والا اینم تازه تو زندگیش مشکلدار شده واگرنه شغل تحصیلات خوبی داره باادب و با مرام ولی همسرش افناده به جونش اشتباه بالخره مال انسانه دیگه

اره گفتم بهش 

من یه بار داشتم نرمش می کردم از پشت خم شده بودم بعد یه لحظه حس کردم داره چشمم سیاهی می ره آمدم بلند شدم فقط برای چند ثانیه غش کردم و افتادم!!  سرم از پشت محکم خورده بود تو در!!  تا یک هفته جاش ورم کردم بود و درد می کرد!!   تازه هیچ کسی هم خونه نبود!!!معلوم نیست اگه تو یه موقعیت دیگه همچین اتفاقی برام می افتاد چه آسیبی می دیدم!!!

من یه بار داشتم نرمش می کردم از پشت خم شده بودم بعد یه لحظه حس کردم داره چشمم سیاهی می ره آمدم بلند ...

اخه عزیزم منم ی بار با همسرم بحث کردم فشارم افتاد چشام سیاهی رفت همسرم ی پارچ اب یخ خالی کرد روم 🤦🤦😂

بعضی اتفاق ها کامل تحت کنترل نیستند!!   مثلا این قرص می خوری بعد کنار گاز ایستادی غش می کنی دستت می خوره به کتری آب جوش و خالی می شه روت!!!    یا تصور کن سرت بخوره به لبه میز و ضربه مغزی بشی!!!   یکی از آشناهامون به همین راحتی فوت کرد!!! 

یه همکلاسی داشتیم فوبیای خون داشت تو کلاس تشریح غش کرد صورتش خورد تو میز آزمایشگاه که سنگی هست و دندون جلوش شکست!!!