2821
2789
عنوان

قرص چاقی

89 بازدید | 14 پست

سلام بر دوستان .بچه ها من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۳ اینا .طی یه جریاناتی خیلی لاغر شدم دیگ هم چاق نمیشم .قبلا ۵۸ بودم الان به زور ۵۳ میشم .لباسام گشاد شده .اشتهامم کم شده .اصلا نمیتونم زیاد بخورم . استخون بندیم ظریفه ولی دوست دارم چاق شم .ماددم یا حتی پدرم میگن چیه جوجه شدی من واقعا ناراحت میشم .به نظرتون برم دکتر قرص چاقی تجویز کنه؟ خوبه قرص چاقی؟ حداقل ۵۹ بشه وزنم .باسنم اینا همه اب شده .سوتینامم بزرگ 😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان همه میگن نخور کلیه ازکار میوفته 😐⁦✌️⁩

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
الان همه میگن نخور کلیه ازکار میوفته 😐⁦✌️⁩

بابا برا خودم اصلا مهم نیست چاق بشم .اینقد اطرافیان میگن اعصابم بهم میریزه .اوندفعه دعوام شد با مادرم .گفتم به تو چه اخه .بدن منه 

عه جدی؟ عوارض نداره؟

ن بابا یدوره هیچیت نمیشه 

البته من معده درد گرفتما ولی خوب میشه بمرور😂 

ولی مث تو چون استخون بندیم ریز بود ریزه میزه میزدم

هرچی خاستی بگیری چیز خوب بگیر

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
بابا برا خودم اصلا مهم نیست چاق بشم .اینقد اطرافیان میگن اعصابم بهم میریزه .اوندفعه دعوام شد با مادر ...

من خوردم راضی بودم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
عزیزم ازداروخونه گرفتی یاعطاری؟

عطاری معتبر 

عزیزم یه نگاه میکنی ببینی موضوع اخرین تاپیک من چیه حس میکنم کسی نمیبینه 😕

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
2823
2791
2779
2792