2777
2789
عنوان

جاری حسود

521 بازدید | 7 پست

بچه ها من تازه عروسم و جاریم خیلی حسوده، هرکاری هم من بخوام انجام بدم تا میفهمه میره زودتر از من انجام میده🙄حتی رنگ مو فهمید من قراره چند روز دیگ فلان رنگو کنم رفت خودش همونو انجام داد الیته اصلا خوب نشد، موهاشو شبیه من کوتاه کرد تیپش شبیه من شده، و از همه بدتر خیلی لاف میزنه از خودش از شوهرش از روابطشون جوری ک بخواد حسادتو لجمو در بیاره ولی من اصلا اهمیت نمیدم خیلی هم منو تخریب میکنه تو جمع با اینک هیچی نمیگم به کسی، اون غیبت خونواده شوهرمونو پیشم میکنه و میگه اصلا خوشم نمیاد ازشون و خیلی بد ازشون میگه بد جلوشون آنقدر با سیاست رفتار میکنه و هرروز میاد پیشمون منم باخانواده همسرم تو یه خونه زندگی میکنم، یروز قبل عروسیم رفت آرایش عروس کرد عکسشو گذاشت استوری، من نمی‌فهمم کاراشو و هدفشو، ولی خیلی به دروغ پز میده برام منم گاهی عصبی میشم و میگم پس چرا شوهر من اینجور نیست ولی بعد چند روز مثلا از دهنش میپره فلان کارو ک قبلا میگفت همسرم کرده خودش انجام داده برا خودش، و شروع میکنه تعریف کردن از خودش فک کنم یادش میره حرفاشو، ولی کلا نمیدونم باید چیکار کنم دوسدارم ازین خونه برم دعا کنین شرایطم جور شه، دیروز گفت منو شوهرم هنوز مثل تازه عروساییم و انگار تازه عروسی کردیم عین دوسدختر دوسپسراس رابطمون 😐فقط نگفت بجا تو من تازه عروسم 😁

فقط اينو مطمئن باش حرفايي كه راجب خانواده شوهرت جلوت ميگه بعدا ميزنه به اسمه تو كه تورو بده كنه جلوشون خودشو عزيز

اصلا باهاش هم كلام نشو وقتي داره راجب خانواده شوهر غيبت ميكنه بحثو عوض كن حتما

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اينو مطمئن باش حرفايي كه راجب خانواده شوهرت جلوت ميگه بعدا ميزنه به اسمه تو كه تورو بده كنه جلوش ...

خب من تازه عروس کردم و هیچ حرف خاصی ندارم خیلیم باهام خوبن تاحالا غیبتشونو نکردم ولی اون تو غیاب من غیبتمو میکنه ولی نمیدونم چی میگه 

چرا اینقدر به جاریت اهمیت میدی اخه؟ بزار تو حال خودش من ادم حساب نمی کنم و هدف بدیمو هم نمیگم فقط به شوهرم میگم ما هم کابینت زدیم خونمون رفت زد کمد دیواری زدیم چون میخواستیم جشن بگیریم بری مخونه خودمون اونم زد هود نداشتن هود زدیم اونم رفت زد ولی بعده من اصلا بهش اهمیت نمی دم خوشحال باش که الگو زندگی تورو میپسنده میخواد خودشو مثل  تو بکنه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چرا اینقدر به جاریت اهمیت میدی اخه؟ بزار تو حال خودش من ادم حساب نمی کنم و هدف بدیمو هم نمیگم فقط به ...

خب این میاد زودتر من انجام میده حتی یه شب قبل عروسی آرایش عروس کرد با تور عروس گذاشت سرش  استوری گزاشت، و همش منو میخواد تخریب کنه تو جمع باید چیکار کنم ک باهاش همکلام نشم چون همش اینجاس

خب این میاد زودتر من انجام میده حتی یه شب قبل عروسی آرایش عروس کرد با تور عروس گذاشت سرش  استور ...

ادم حساب نکنید این تور عروسو بیخیال ولی مثلا که میخواید موهانوتو رنگ کنید بهش نگید بعده رنگ کردن خودش میبینه با گذشت زمان حل میشه من فقط به این آدما میخندم کاراش خیلی مسخره هس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز