من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نه من نه درد داشتم نه خونریزی چه روزهای بدی گذروندم چقد گریه کردم تشکیل بشه دکتر بهم قرص داد بعد ۶ روز افتادم خونریزی دکتر گفت خونریزی افتادی بیا بیمارستان رفتم اونجا سه تا شیاف خون و لخته بود کیسه نبود اخرم کورتاژ شدم
خود کورتاژ مثل سزارین بی حسی از کمر ولی دوز اون بی حسی کم تره اثلا نه درد داره نه چیزی خود سقط درد داره اولش از طرفی وقتی غم تو دلت باشه دردش بیشتر من چون مادرای باردار بیمارستان میدیدیم حالم بدتر شد چون من درد برا نابودی میکشیدم نه امید چه روزایی بود داره ۳ ماه میشه