اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بستگی داره اگه از نظر مالی مستقل باشم و بدونم بعد از طلاق میتونم خودم زندگیمو بچرخونم و رفاه داشته باشم ، طلاق میگیرم
اگه نه و بدونم بعد تز طلاق اذیت میشم طلاق نمیگیرم اما از اون ب بعد فقط و فقط ب خودم میرسم کارایی که دوست دارم رو انجام میدم ی جورایی طلاق عاطفی میگیرم ازش
هر اتفاقی خِیرِ مطلقه ، حتی اگه ظاهرش زشت باشه 🎈 خانوم وکیل
شوهرم خیانت کرد اونقد هم وقیع بود که ازش تعریف میکرد نه نبخشیدم نه هم فراموش کردم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واقعا شوهر من ادامه میده حتی رفت مشهد توبه کرد ولی دوباره شروع کرده
بعنی چی شروع کرد 🤔چت میکنه چی کار میکنه میره با زن خرابا با دوست دختر داره ؟؟؟؟
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻