fatem7 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4058 عنوان مادر نظر بدین 78 بازدید | 8 پست شلوار پسرم چند سانت بلنده کتان کرم هست بنظرتون تا بزنم پایینش رو بد میشه پسرمم دوسالشه میخام ببرم اتلیه عکس بندازم بعدازظهر دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙 1400/09/15 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 بنظرم بد میشه اینجوریی شلوار دیگه پاش کن من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16401 ب داخل تا بزن بعدم از کناره ها بدوز ک تا وا نشه من خیلی اینکارو کردم برای بچه همیشه باید یکم بزرگتر ور داری وگرنه ی ماه اندازه میشه فقط از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
2_sailent عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3630 کوتاش نکردی بده خیاط بزنع تو بدوزهعکسش یه عمر میمونه Saylent قبلی🍀🍀🍀 خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد چو یک دم با تو بنشینم دل از هر غم جدا گردد
fatem7 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4058 بنظرم بد میشه اینجوری ی شلوار دیگه پاش کن این شلوار رو خریدم برای همین بنظرت ببرم دو سانت کوتاهش کنم زیادم بلند نیست ولی نمیخام رو کتونیش بیاد دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11960 تا بزن به داخل، چند کوک هم بزن اتو هم بزنی درست میشه میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
fatem7 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4058 ب داخل تا بزن بعدم از کناره ها بدوز ک تا وا نشه من خیلی اینکارو کردم برای بچه همیشه باید یکم بزرگتر ... آره پسرم دوسالشه کمرش خوبه ولی قدشلوار بلنده نمیدونم چ کنم ببرم خیاطی دو سانت بزنه تو دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16401 آره پسرم دوسالشه کمرش خوبه ولی قدشلوار بلنده نمیدونم چ کنم ببرم خیاطی دو سانت بزنه تو باور کن دوسانت دراون حد ب چشم نمیاد ها من بودم ب داخل تا میزدم از کناره ها دوتا کوک میزدم ک باز نشه بعدم اتو کنی اصلا اصلا معلوم نمیکنه از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
fatem7 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4058 باور کن دوسانت دراون حد ب چشم نمیاد ها من بودم ب داخل تا میزدم از کناره ها دوتا کوک میزدم ک باز نشه ... خودمن نمیخام کوتاه کنم چون این شلوار رو خریدم برای عکاسی بعدم لباس عیدش بشه اونموقع قشنگ اندازش میشه همین کار رو میکنم مرسی دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙