2777
2789
عنوان

هری پاتر

74 بازدید | 10 پست

دوست دارین فیلمشو یا کتاباشو من‌که کتابا رو تا آخر میخونم دوباره میرمم از اولین کتاب شروع میکنم دوباره تا آخر و دوباره تکرار😂😂 

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

با اینکه خیلی دوس دارم بخونم ولی وقت نکردم هنوز...

دانلود هم کردم هم فیلماشو هم پی دی اف کتابا ولی یکساله که همینجوری موندن  خاک میخورن  

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با اینکه خیلی دوس دارم بخونم ولی وقت نکردم هنوز... دانلود هم کردم هم فیلماشو هم پی دی اف کتابا ولی ...

😂😂 من هم پی دی اف هاشو دارم هم کتابا چون  ممکنه کتابا پاره بشن یا ممکنه پی دی اف ها پاک  بشن 😂😂

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
خیلی قشنگه مخصوصا اولاش 

من کتاب یادگاران مرگو دوست دارم

😂😂 من هم پی دی اف هاشو دارم هم کتابا چون  ممکنه کتابا پاره بشن یا ممکنه پی دی اف ها پاک ...

منم باید همینکارو بکنم 

کتاب که باشه بیشتر مشتاق خوندنشم تا پی دی اف 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
منم باید همینکارو بکنم  کتاب که باشه بیشتر مشتاق خوندنشم تا پی دی اف

آره بهتره😊

من داداشم اومد کتاب سنگجادومو پاره  کرد رفتم. وقتی خواب بود موهاشو قیچی کردم

آره کتاباش خیلی بی نظیره

کتابا بهتر از فیلمه چون کامل تره

2827
2791
2779
2792