2777
2789
عنوان

شنا

2023 بازدید | 22 پست

بچه ها من تا حالا استخر نرفتم ولی دوس دارم برم کلاس شنا شماها که رفتین میشه بگین محیطش چجوریه یه وقت نرم سوتی بدم 😂😂آخه شماره یه مربی رو هم گرفتم که هماهنگ کنم خیلی عمقی راهنمایی کنیدا وقتی میگم نرفتم یعنی حتی واسه آب بازی ساده هم نرفتم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یاد بگیر شنا خیلی خوبه . منم ایشالا سال دیگه میخوام برم مدرک غریق نجاتی بگیرم . کارخاصی هم نمیخا ...

چه وسایلی باید ببرم با خودم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خوش بگذره.والا منم مامانم به زور برد.منم بلد نبودم.اینقدر دست و پا زدم تا یاد گرفتم.البته بماند که چ ...

کمد داره واسه گذاشتن وسایل

دوتا قسمت کم عمق و عمیق داره اونی که اول در ورودیه کم عمقه 😅

بری یاد بگیری از دو جلسه بعدش میری قسمت عمیق

قبل اینکه بری تو استخر باید دوش بگیری 

شامپو، حوله ، مایو و عینک شنا و کلاه حتما ببر 

معمولا استخرا سشوار دارن چون زمستونه اگه سشوار نداشت خودت ببر سرما نخوری

دمپایی هم خودشون دارن اصولا

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
کمد داره واسه گذاشتن وسایل

آره و کلید بهت میدن که بندازی دور دستت.با خودت زیورآلات نبر.امکان گم شدن هست.مواد آرایشی ۲۴ساعته نزن.چون میگن باید پاک کنی.باخودت یه مرطوب کننده ببر بعدش اومدی بیرون پوستت خشک نشه.معمولا اونجا نایلون فریزر هست واسه لباسای خیس ولی محض احتیاط با خودت چندتا ببر نکنه نباشه.

مایو و حوله و عینک و کلاه شنا واینا

من به این سن رسیدم استخر نرفتم خیلی خنده داره حتی نمیدونم وارد که شدم باید چیکار کنم بیشتر راهنمایی کنید دیگه میترسم سوتی بدم

من به این سن رسیدم استخر نرفتم خیلی خنده داره حتی نمیدونم وارد که شدم باید چیکار کنم بیشتر راهنمایی ...

من ماهی یه بار استخرم😂کارخاصی نباید بکنی میری لباساتو عوض میکنی مایو میپوشی البته از قبل از زیر لباستم میتونی بپوشی مایو میری وقتی لباس عوض کردی میری یه دوش میگیری( الکی میری زیر اب)😂 بعدشم میری تو استخر ، بعدشم ک تموم شد باید دوش بگیری بیای جای رختکن لباسای خودتو بپوشی بری خونتون

دوتا قسمت کم عمق و عمیق داره اونی که اول در ورودیه کم عمقه 😅 بری یاد بگیری از دو جلسه بعدش میری قس ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘

آره و کلید بهت میدن که بندازی دور دستت.با خودت زیورآلات نبر.امکان گم شدن هست.مواد آرایشی ۲۴ساعته نزن ...

مرسی گلم

من ماهی یه بار استخرم😂کارخاصی نباید بکنی میری لباساتو عوض میکنی مایو میپوشی البته از قبل از زیر لبا ...

اونجا باید دوش بگیرم نمیشه خونه دوش بگیرم برم😂