2777
2789
عنوان

گند زد تو موهام

232 بازدید | 29 پست

ارایشگاه لایت عسلی برام میخاست بزنه . رو پایه مشکی . داد دست کاراموزش. فعلا که تازه پاک کرده اصن جالب نشده . خیلیم تعریف میکنه وای فلانی توعالی هستی و ....تر زدن همانا 500 تومن پول بی زبون دادن من بدبخت همان .دعا کنید وقتی شستم بد نشده باشه 😑

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سرم رفته 

درکت میکنم 

تازه میگه وااااای چقدر خوشگل شدی بهت اومد 

اگه دوست نداشتی صراحتا بگو من اینو نخواستم یا برا درستش کنید یا اینکه میرم صنف شکایت 

اگه بهانه آورد که موت می سوزه و اینا بگو 

شنیدم ۶ هفت تومن دیه موی سوخته هست 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

[QUOTE=217939599]همون موقع که میخاست بده دست کاراموز بلند میشدی نمیذاشتی[/QUOTE

وای اصن. خیلی.سادم من کاش نمیزاشتم. بعدش همش میگه باید بشورم که خوب بشه فعلا که زرد صده موهام . 

برو یه آرایشگاه خوب همیشه برای رنگ مو  کسی که تخصصش کاربا مواد باشه

وای گلم بهترین ارایشگاه شهرمونه خیر سرش برا عروسیم میخام رنگ کنم

به سرم رفته  درکت میکنم  تازه میگه وااااای چقدر خوشگل شدی بهت اومد    &nb ...

اره همچین تعریف میکنه ک انگار من کورم نمیبینم . فعلا بزار بشورم یه رنگ پایه هم بزنه تا ببینم چی میشه . نصف سرمو بیشتر لایت زده از نصف دیگش 

وای گلم بهترین ارایشگاه شهرمونه خیر سرش برا عروسیم میخام رنگ کنم

عزیزم فقط سکوت نکن مرتب بگو بیاد چک کنه برات

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اره همچین تعریف میکنه ک انگار من کورم نمیبینم . فعلا بزار بشورم یه رنگ پایه هم بزنه تا ببینم چی میشه ...

اصلا کوتاه نیایا

قشنگ میفهمم چه حس بدی داری 

تازه من دو روز قبل از عروسی دخترخالم بود 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
عزیزم فقط سکوت نکن مرتب بگو بیاد چک کنه برات

ینی بگم بیاد بشوره؟از ساعت 9 که زده مم همیجنوری نشستم رو صندلی . اخ تاحالا رنگ نزدم نمیدونم باید چقد بمونه ولی میترسم موهام بسوره

جدا 

آره من اینطور شنیدم از ناخنکارم