2777
2789

اوکی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شکر 🤲

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین ی چیزی بگم که چشمات به واقعیت باز بشه من چن روز پیش پشت سر یه فامیل نزدیکمون نشسته بودم و نمیدونست دارم صفحه گوشیشو میبینم همزمان باور کن بقران با ۵ ۶ تا دختر چت میکرد اینو گفتم که زیاد رو این پسره حساب باز نکنی و ب درست برسی حس میکنم اینجوری پیش بری چون سنت کمه شدید وابستت کنه و ازت رابطه بخاد و تو با کمال میل قبول کنی ایشالا که همچین چیزی پیش نیاد ولی من این برداشت و کردم 

❤️

ببین ی چیزی بگم که چشمات به واقعیت باز بشه من چن روز پیش پشت سر یه فامیل نزدیکمون نشسته بودم و نمیدو ...

اره درسته ولی خب همه مثل هم نیستن من بهش اعتماد دارم🤷🏻‍♀️

آدم اونجوری ای نیست میشناسمش پسر خوبیه 

مگ خرم قبول کنم😂

اره درسته ولی خب همه مثل هم نیستن من بهش اعتماد دارم🤷🏻‍♀️ آدم اونجوری ای نیست میشناسمش پسر خوبیه& ...

و میدونم جوری نیس ک بخواد با چن نفر باشه خیلی اذیت بشه تمومش میکنه رابطرو 

اینکه تا الانم با این محدودیتای من باهام مونده ینی دوسم داره وگرنه نمیموند و اذیت بشه