2777
2789
عنوان

طرز تهيه باقالي پلو مجلسي

2921 بازدید | 14 پست

سلام 

كى ميتونه يه باقالي پلو حرفه اي به من ياد بده 

چه جوري درست كنم گوشتش خيلي خوشمزه شه😋

تازه عروسم بلد نيسم😊 واسه ٦ نفر طرز تهيه شو بهم ياد ميدين مهموووون دارم فردا 😉

باقالا تازه بگیر دونه هاشو در بیار از وسط نصف کن پوست نازک رو بکن سرخ کن به اندازه شوید خودت خشک کنی بهتره وقتی باقلا سرخ شدن شوید بهش اضاقه کن کمی سرخ کن وقتی خواستی به برنج اضافش کنی زعفرونم بزن نمکم حین سرخ شدن کمی بزن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح زود😂

چ کدبانو😍

دارچین بزن اگه مرغ بودش برگ بو بزن البته من برگ بو تو مرغ خیلی دوست دارم شاید سلیقه ی باشه😋

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
باقالا تازه بگیر دونه هاشو در بیار از وسط نصف کن پوست نازک رو بکن سرخ کن به اندازه شوید خودت خشک کنی ...

اخه وقتي بخوام به برنج اضافه كنم و زعفران بزنم 

تمام برنجم زعفراني ميشه كه ، نميشه ؟ 

من فقط با شوید تازه درست میکنم شوید میخرم ساقه اصلا نباید توش باشه بعد خورد میکنم و باقالی هم اول جدا میپزم کفش رو میگیریم نمیپز که شد برنج آبکش میکنم  و باقالی هارو باهاش قاطی میکنم و لایه لایه هم شوید میریزم روغن روشم خیلی عالی میشه اگه روغن محلی باشه 

اخه وقتي بخوام به برنج اضافه كنم و زعفران بزنم  تمام برنجم زعفراني ميشه كه ، نميشه ؟

نه عزیزم به اندازه بزن خیلی خوشمزه و خوش رنگ میشه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من فقط با شوید تازه درست میکنم شوید میخرم ساقه اصلا نباید توش باشه بعد خورد میکنم و باقالی هم اول جد ...

مرسي مهربون 

واسه ٦ نفر كه گفتم چقذ بايد شويد بخرم؟

من گوشتش رو هزار مدل پختم ولی واقعا بدم میاد گوشت عطرش بیشتر عطر دارچین و زعفرون باشه دلم میخواد بیشتر عطر و طعم گوشت بده 

پیاز داغ فراوون درست میکنم که عسلی بشه و شیرینی پیاز دربیاد گوشت رو هم باهاش تفت میدم زردچوبه اضافه میکنم یه برگ بو و مقداری هم نخود میریزم (خیلی کم ) بعد آب اضافه میکنم وقتی پخت نمک میزنم و یه کمم زعفرون دم میکنم میریزم روش برای سرو کردن هم نخودا و برگ بو رو درمیارم  قبلا کلی مدل های مختلف پختم ولی طعم گوشتش رو دوست نداشتم اینجوری بیشتر خوشم اومده