2777
2789
چه خوب که پدرشوهر داری😍 منم بابام چند ساله فوت کرده و جهیزیمو بیشترش رو با حقوق خودم گرفتم الانم ن ...

منم پدرم فوت شده و خانواده شوهرم یه تیکه وسیله هم نگرفتم برای جهیزیه جز تی وی ولی امان از زبون تلخ پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی اذیت میکردن خیلی

نمیخام به مامانم بگم بنده خدا از الان قصه جهاز خواهرمو میخوره  باز من کار میکردم خودم  خ ...

اره واقعا بد دوره ای شده منم کلی عذاب وجدان داشتم چون اون یکی خواهرمم باردار هست ولی من سر جهیزیه خیلی مادرشوهر پدرشوهرم اذیت کردن با اینکه فقط چیزای الکی نگرفته بودم و همه چیز کامل بود 

سر سیسمونی شوهرم بهشون گفت مادرزنم ۲۵ داده من فقط ۵ گذاشتم روش برای اینکه اذیتم نکنن با حرفاشون 

کاش این رسم ها تموم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نباشه برات حرف مردم  منم سرویس چینی نخریدم یعنی دوست تداشتم چینی ارگوپال خریدم ولی خدایی ه ...

سمت شما فهمیده هستن

ما هم خودمون زنداداشمم پدرش فوت کرده و با اینکه خیلی هم پول داشتن و میتونستن چیزای عالی بگیرن مختصر جهیزیه گرفتن و بیشترش رو هم داداشم خودش خرید گذاشت خونه مادرزنش که بگن عروس خریده..

و ما حتی یه کلام نگفتیم و به روش نزدیم 

ولی بعضیا بیشورن

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
منم پدرم فوت شده و خانواده شوهرم یه تیکه وسیله هم نگرفتم برای جهیزیه جز تی وی ولی امان از زبون تلخ پ ...

خدا رحمت کنه همه اموات رو...

واقعا ناراحت میشم بعضیا انقد بی درکن

مادرشوهرم یقه شوهرم و برادرشوهرامو گرفت نفری ۱۰ میلیون دادن ما که کلا خرج نامزدی و عقد رو دادیم هدیه عقد جدا هدیه عروسی جدا پاتختی جدا پا گشا جدا.. یه مشت دیگ وقابلمه داد به دخترش و آخرشم مبگه من یه کامیون جهاز دادم به دحترم ولی تو یه نیسان شد جهیزیت

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
منم پدرم فوت شده و خانواده شوهرم یه تیکه وسیله هم نگرفتم برای جهیزیه جز تی وی ولی امان از زبون تلخ پ ...

ای بابا 

چرا واقعا اینجورین بعضیا 

من پدرشوهرم و مادرشوهرم شوهرمو خیلی دوست دارن یدونه پسره عاشقشن 

پدرشوهرم همیشه می.ه گوش و با گوشواره اش باید دوست داشت 

همیشه میگه شما ناراحت هیچی نباشید من پشتتونم 

الانم ازمایش ژنتیک باید میدادیم 

۱۵ تومن شد خودش رفت دلار خرید کاراشو درست کرد زد برای ازمایشگاه