2777
2789
دکتر براون شکلش خوشگل نیست آخه 

اره خوشگل نیست واقعا ولی از نظر پزشکی خوبه 

وسایل شوینده و بهداشتی مارک سبامد ضد حساسیته خیلی خوبه 

اگر ایرانی خواستی خواهر شوهرم ایروکس استفاده میکرد خیلی راضی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوشگل نیست واقعا ولی از نظر پزشکی خوبه  وسایل شوینده و بهداشتی مارک سبامد ضد حساسیته خیلی ...

صبا مد اره خیلی خوبه 

خودمم خیلی از محصولاتشو داشتم 

قیمتشو ندارم 

احتمالا شامپو سر بدن چیکو بگیرم و پودر بچه و سوداکرم برا سوختگی صابونم احتیاجه عایا ؟؟

اسپرینگ نگیر  خواهرم اسپرینگ گرفت یکم جنسش حس میکنم کیفیت بالایی نداره  عزیزم کدوم شهری؟

واقعا 

جدی 

اخه هم خودم هم شوهرم پوستای حساسی داریم و احتنا خیای زیاد بچمونمونم مثل ما میشه دیگه 

پس اگه اینجوریه کالاسکه مسافرتی مایلر میگیرم 

چه رسم بدی  من که پدرم خیلی ساله فوت کرده  جهازمم خودم گرفتم که کمک مادرم باشم  پد ...

چه خوب که پدرشوهر داری😍

منم بابام چند ساله فوت کرده و جهیزیمو بیشترش رو با حقوق خودم گرفتم الانم نزدیک ۱۰ تومنی پس انداز دارم از حقوق خودم با یه جفت گوشواره که گذاشتم واسه سیسمونیم.. ان شاالله که خدا بهم بچه بده😍🙏

مادرشوهرم با اینکه جهیزیم خوب بوده هنوز بعد از ۳ سال تیکه میندازه ک فلان چیز تو خونه خیلی لازمه یجورایی میرسووه ک تو نداری

بیشعور تر از خودش خودشه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
چه خوب که پدرشوهر داری😍 منم بابام چند ساله فوت کرده و جهیزیمو بیشترش رو با حقوق خودم گرفتم الانم ن ...

مهم نباشه برات حرف مردم 

منم سرویس چینی نخریدم یعنی دوست تداشتم چینی ارگوپال خریدم ولی خدایی هیچ وقت هیچکس هیچی نگفت همه چیم گرفتم ولی چیزایی که به درد نمیخورد نگرفتم

من ۱۵ مامانم داد بقیشم شوهرم داد تقریبا نصف نصف دادن

نمیخام به مامانم بگم بنده خدا از الان قصه جهاز خواهرمو میخوره 

باز من کار میکردم خودم 

خواهرم که کارم نمیکنه تو این گرونی اون موقع من با ده تومن کلی وسیلا برقیامو گرفتم سولارم گرفتم الان با ده تومن هیچی نمیشه گرفت