2777
2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 30 پست
منم واقعاااا حتی یدونه دوستم ندارم البته دونفر بود و خودم نخواستم دیگه باشن چون هیچ ادمی موندگار نیس ...

اره راس میگی ولی بعضی وقتا ادم دوس داره کسی باشه جدا ازخانواده باهاش درد دل کنه یاخوش باشه ناراحتم که هیچکس باهام صمیمی نیس 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

اصن باس خودت خودت دوس داشته باشی 

خودت دوست خودت باشی😍😍🥰

تازه هم من خودم خودمو بوس میکنم بقل میکنم و...شما چطور😛🤗🧐

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راس میگی ولی من خنگم جدیدا ازهمه دورم دیگه تاخودشون سراغمونگیرن سراغشونا نمیگیرم 

دور از جون گلی خنگ چیه 

بله کار درستی میکنی هرچقدر براشون مهمی شماهم همونقدر طرفو مهم بدون وگرنه بیشتر از اینا بهش محبت کنی رومخ میشی 

البته احتمال داره بعضیام وقتشو ندارن سراغتونو بگیرن 

ولی خب اینکه شماهم انقدر مهربونی و بفکرشونی داری شخصیت خودتو نشون میدی 

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))
چرا ما اینقدر بد بختیم 😭😭😭😭😭😭🥱

اخه گلم غصه نخورمشکل ازمانیس 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

یکی اینجا گفت مشکل از ماست

آخه ماست که مشکل نیست شیرش باید خوب باشه😚🥸🥸

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  
دور از جون گلی خنگ چیه  بله کار درستی میکنی هرچقدر براشون مهمی شماهم همونقدر طرفو مهم بدون وگر ...

فدات گلم نمیدونم والا خیلی سر این موضوع غصه میخورم چند بار شپاره دوستای بچگیمو که دختر دایی هام بودن میگیرم میخوام حالشونا بپرسم بعد میگم وللش اونا که برام اصلا ارزش قائل نیستن خیلی بهشون خوبی کردم اونا منو ادم حساب نمیکنن الان

اره راس میگی ولی بعضی وقتا ادم دوس داره کسی باشه جدا ازخانواده باهاش درد دل کنه یاخوش باشه ناراحتم ک ...

اخه دورت بگردم واسه هرکیم دردو دل کنی جای زخماتو یاد میگیره یه روزی نمک رو همون زخمات میریزه ...هرچقد اشنا تر باشه ب جای زخمات راحت تر ضربه میزنه 

ولی حق با توعه منم حس تورو دارم و درکت میکنم 

اصن باس خودت خودت دوس داشته باشی  خودت دوست خودت باشی😍😍🥰 تازه هم من خودم خودمو بوس میکنم ب ...

اره راس میگی اصلا فکرای الکیه مگه باید حتما یک دوستی داشته باشیم زندگی هرطوری باشه میگذره بدی ازمانبود که تنهاهیم 

فدات گلم نمیدونم والا خیلی سر این موضوع غصه میخورم چند بار شپاره دوستای بچگیمو که دختر دایی هام بودن ...

درکت میکنم عزیزم چی بگم والا خدای بالا سر شاهده کارای شما هست حتما یجایی کمکتون میکنه قرار نیست ک دقیقا همون موقع جبران بشه برات 

شاید دوسال دیگه شاید اصن این مهربونیای شما واسه بچت جواب داد بچت فرد موفق و محبوبی شد 

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))
اخه دورت بگردم واسه هرکیم دردو دل کنی جای زخماتو یاد میگیره یه روزی نمک رو همون زخمات میریزه ...هرچق ...

اوف راس میگی باهرکی ازفامیلا درددلی کردم باز همونا به روم اوردن چند جا ابروم بردن خیلی ساده هم وزود اعتماد میکنم فک میکنم همه مس خودم هستن ازفامسلا دورشدم میگم کاش یک دوستی داشتم احداقل ولی خوب نمیشه کاری کرد

درکت میکنم عزیزم چی بگم والا خدای بالا سر شاهده کارای شما هست حتما یجایی کمکتون میکنه قرار نیست ک دق ...

ممنون عزیزم ان شاء الله که همینطور باشه

یکی اینجا گفت مشکل از ماست آخه ماست که مشکل نیست شیرش باید خوب باشه😚🥸🥸

😅😅😅

خواهش فداتشم  موفق باشی

همچنین گلم 😙😙😙

اره راس میگی اصلا فکرای الکیه مگه باید حتما یک دوستی داشته باشیم زندگی هرطوری باشه میگذره بدی ازمانب ...

🤗😋🥰😍🤩

به دور شوخی من خودم خود خودم ها نه کس دیگه 

همین چند نفریم نه مادری نه پدری نه برادری  ...

دلت باید شاد باشه و در غیر این من مثال تمام عالمم

تنهااز هر نظر🧐🤓🙄

خوش باشی عشقم🥸🤓🤓😳

خودتو دوست داشته باش واسه خودت جوک بگو واسه خودت بخند  بزار بقیه بگن (دور از جونت)  دیوونه🥸🥸😍🥰😍😚😙😚😙