2777
2789
عنوان

چرا

117 بازدید | 30 پست

چرا کسی منو دوس نداره هیچ رفیقی ندارم حتی تومجازی مهربونم ولی همه پاچمو میگیرن باهرکی میخوام صمیمی بشم اون باهم سرد میشه همه رفیق دارن من ندارم یعنی من بدم خودم نمیدونم اصلا بد بودن یعنیچی بداخلاقی من که بداخلاق نیستن چرا هیچککس باهم صمیمی نمیشه ازم فاصله میگیرن

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

آدما اینجورین که هر چی بیشتر بهشون بچسبی و محبت کنی ازت دورتر میشن 

لطفا در متن تاپیک ذکر شود هدف استارتر تایید گرفتنه یا نظر واقعی گرفتن مرسی اه همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گناه ما خوبیمونه

اره واقعا هرکی سمتم بیاد باهاش اینقد مهربونم ولی اون سرد میشه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
آدما اینجورین که هر چی بیشتر بهشون بچسبی و محبت کنی ازت دورتر میشن 

اره میدونم حتی با فامیلا اینقد خوبم توجم اونا اصلا بهم اهمیت نمیدن😭

اخی عزیزمم  خب هرکسی هرجوری بزرگ شده همونجور رفتار میکنه شما غصه نخور بیا دوست مجازی خودم شووو ...

یعنی من جوری بزرگ شدم که نچسبم اخه هیچکس باهم صمیمی نمیشه .اخه فدات😍

منم واقعاااا حتی یدونه دوستم ندارم البته دونفر بود و خودم نخواستم دیگه باشن چون هیچ ادمی موندگار نیست و فقط وقتایی ک کارشون میفتاد میومدن سمتم به جاش سعی کردم یاد بگیرم تنهایی خوش باشم تنهایی برم پارک ،کافه یا هر جایی ک بهم خوش میگذره وقتمم پر کردم با کار و درس و خانواده بیخیال ب ادما هرچی بیشتر محبت کنی بیشتر ازت فاصله میگیرن 

اره میدونم حتی با فامیلا اینقد خوبم توجم اونا اصلا بهم اهمیت نمیدن😭

منم همینطور هیشکی دوسم ناره هاااااا 😭😭😭😫😫😢😭😢😭😭😭🤧🤧🥸🤧

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  
میدونی چه چیزی باعث میشه همه سمتت جذب بشن حتی اگه بد باشی؟موفقیت،پولدار بودن،معروف بودن

اره درس گفتی من پولدارنیستم و یک ادم دلشکسته ام خخخ هیچکس دوس نداره طرفم بیاد 

یعنی من جوری بزرگ شدم که نچسبم اخه هیچکس باهم صمیمی نمیشه .اخه فدات😍

میدونی چیه هرچی بیشتر محبت کنی طرف فک میکنه کیه خودشو میگیره برات شما همونطور ک اون شخص باهات رفتار کرد شماهم همونطوری باهاش رفتار کن 😙💋 

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))
منم همینطور هیشکی دوسم ناره هاااااا 😭😭😭😫😫😢😭😢😭😭😭🤧🤧🥸🤧

🙁🙁🙁🙁 

چرا ما اینقدر بد بختیم 😭😭😭😭😭😭🥱

عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی   سعدی                                      گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)  
میدونی چیه هرچی بیشتر محبت کنی طرف فک میکنه کیه خودشو میگیره برات شما همونطور ک اون شخص باهات رفتار ...

اره راس میگی ولی من خنگم جدیدا ازهمه دورم دیگه تاخودشون سراغمونگیرن سراغشونا نمیگیرم