2789

تو بودی یکی رو انتخاب میکردی که بی نهایت دوست داره ولی نمیتونه خواسته هاتو برآورده کنه یا کسی که نسبت به اولی کمتر دوست داره ولی هر چی بگی برات میخره کدوم انتخاب میکردی؟🤕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من رسماً افسردگی گرفتم دکتر هم گفت اینجوری پیش بره باید قرص سرترالین مصرف کنم قبلاً مصرف میکردم با م ...

اها ب خاطر اون عشقت؟

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
تو بودی یکی رو انتخاب میکردی که بی نهایت دوست داره ولی نمیتونه خواسته هاتو برآورده کنه یا کسی که نسب ...

یک به جان خودم قسم من حاضرم هیچی نداشته باشه ولی واقعا دوستم داشته باشه و رسم عاشقی بلد باشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من چشم و دل سیرم مال دنیا ذره ای برام ارزش نداره ولی امان چیزهایی که برام مهمه مثل ذات

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یک به جان خودم قسم من حاضرم هیچی نداشته باشه ولی واقعا دوستم داشته باشه و رسم عاشقی بلد باشه

همه اینو میگن ولی بعد ها که دیدن نمیتونه خرج زندگی رو طوری بده که دوست داره پشیمان میشه 😓

قبل درست شدن وضعیتم نمیتونم بگم دوست دارم بگم ولی نمیشه دوست ندارم یکی مثل من تو این وضعیت باشه

می‌دونم چی  میگی منم جای تو بودم سکوت میکردم میگفتم خودم بسوزم ولی خم به ابروش نیاد

همه اینو میگن ولی بعد ها که دیدن نمیتونه خرج زندگی رو طوری بده که دوست داره پشیمان میشه 😓

میگم که من مثل همه نیستم ن دردمم همینه کاش منم مثل بقیه بودم 

اره قبول دارم گشنگی عاشقی رو از سر آدم می پرونه ولی وقتی ببینی عشقت داره برای زندگیتون تلاش می‌کنه با هم تلاش کنین بهم محبت کنین عشق از پس همه سختی ها بر میاد ولی نکنه خدای نکرده از دل عشقت بی خبر باشی و غم بشینه رو صورتش دیگه اون موقع دنیا دنیا پولم داشته باشی بکارت نمیاد

خب عزیزم چرا بش نمیگی

شرایطشو نداره وجدانشم اجازه نمیده تا شرایطش اوکی نشده ذهن اون بنده خدا رو هم درگیر کنه