چرا مردا انقدر نفهمن ؟چرا شوهرم انقدررررررر نفهمه؟هرچقدر خوبی میکنم وظیفه میدونه؟ولی نوبت خودش ک میشه منت میزاره؟چرا انقدر نمک ب حرومن این مردا چجوری تربیت شدن والا بخدا داداش من از گل نازک تر ب زن داداشم نمیگه چرا مادراشون روی تربیتشون وقت نزاشتن ای خدا اگه آبروم نبود جدا میشدم با اینکه دوستش دارم اما کافی نیست
عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی سعدی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)
عاقل تا پی پل میگشت دیوانه پابرهنه از آب گذشت ♡چو علم چندانکه بیشتر خوانی/چون عمل درتونیست نادانی ♡از کوزه همان برون تراود که در اوست♡گرد نام پدر چه می گردی پدر خویش باش اگر مردی سعدی گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته بجایی نرسد فریادست / (یغما)
منم همینطور سرویس شدم ولی دارم خودمو ریکاوری میکنم بدون وابستگی به همسرم باپسرم حسابی ...
من تازه یکساله عقد کردم اصلا عروسی نکردیم هنوز خودش صدبار ب خانوادم بی احترامی کرده صدباررررر یه بار من گفتم پدرتو درمیارم هلم داد دست روم بلند کردگفت حرومزاده