2777
2789
عنوان

بچم با درد رفت

1691 بازدید | 59 پست

جنین ۴ ماهمو با دستای خودم کشتم 

گوله شده بود تو شکمم دست و پا زدنش حس میکردم صدای قلبش 

چیکار کنم با این عذاب 

چند تا دکتر رفتم بهم گفتن هیدروسفالی داره گفتن داره سرش کج میشه 

اما وقتی بچم سقط شد سرش گرد بود چطور ممکنه ؟ 😭

دارم دیوونه میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔 آخ طفلک،تقلا برای زنده موندن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حتما مشكل داشته

به اين راحتي مجوز سقط نميدن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

وای عزیزم خدا به دلت صبر بده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

وقتی دکتر گفته حتما مشکل داشته .

خیلی سخته تا یه مدت آدم درگیر ذهنشه .سعی کن فراموش کنی و استراحت کن . به امید خدا حاملگی بعدیت موفق بشی و با سلامتی به دنیا بیاریش 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ب مرور سرش کج می‌شده 

کار درستی کردی 

و اون بچه رو با هزار نقص ب دنیا نیاوردی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

وقتی تشخیص دادن چرا عذاب وجدان میدی به خودت هیدروسفالی خیلی دردناکه پسر دختر داییم داشت آخرش فوت شد سه بار عمل مغز شد طفلک ۱۶ ماهگی پر کشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️