2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

114 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من دانشجوی ترم هفت اتاق عملم ولی کلا آدمی ام تو کارام کندم تو اتاق عملم سرعت عملم پایینه حالا همه میگن با سرعت پایین نمیتونی تو این رشته موفق شی از طرفی میخام حتما آینده شغلی داشته باشم کار دیگم بلد نیستم کسی راهی میدونه بره افزایش سرعت عمل؟

وظیفه شما چیه؟ درس هاتون سخته؟

دریا بالاخره علوم پایه با تکنولوژی جراحی اتعوری سخت نیست بالاخره میگذره من تعوریام پاس کردم عملیام مونده  اتاق عملیا دوستان کلا یکیشون سیرکولر که وسایل باید استریل باز کنه بندازه تو ست و کلا عمل راه بندازه و یکی از اتاق عملیام میره سر عمل کمک جراحه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=217891603]وای چقدر موقف بودی ک تونستی ب اینجا برسی  یکم اراده کن یقین داشته باش میشه ب هدفت فک کن[/QUOTE

نمیدونم اخه خیلی بهم میگن اینجوری نمیتونی کار کنی افسرده شدم.

به حرفهای دیگران توجه نکن، مرتب تمرین کن ،، اگر از نظر جسمی هم ضعیفی خودت رو تقویت کن

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
ب کارت ک علاقهداری یا برای درآمد؟علاقه داشته باشی با دل و جان کار می‌کنی ب حرف های بقیه گوش نده موفق ...

تا حدودی علاقه دارم وحیفم میاد ولش کنم ولی چون همه میگن اینجوری موفق نمیشی میترسم.

شما به رشته های بهتر فکر کن  مثل فیزیو و دارو