2777
2789
عنوان

وام مستاجرین

108 بازدید | 16 پست

خانوما کسی گرفته میگن ۴۰ میلیون میدن 

شرایطش چیه 

توروخدا جواب بدید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

منم سوال کردم جوابی ندادن‌‌‌‌‌....من سوالم این بود ما ک اقساط میدیم اخرش پول مال خودمونه یا دولت اخر سر برمیداره برا خودس

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سوال کردم جوابی ندادن‌‌‌‌‌....من سوالم این بود ما ک اقساط میدیم اخرش پول مال خودمونه یا دولت اخر ...

نه دیگه وقتی اقساط میدی اینجوری ک دوبله میشه پول دادن!

درون حد که اسکل نیستیم دیگه

بله ماگرفتیم۴۰تومن ماهی یک میلیون وسیصدقسط میدیم.باید قولنامه هولگرامی ک قردادش مال۱۴۰۰داشته باشین ب ...

۱ میلیون ۳۰۰ یاخدا ممنون بابت پاسخگویت

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
منم سوال کردم جوابی ندادن‌‌‌‌‌....من سوالم این بود ما ک اقساط میدیم اخرش پول مال خودمونه یا دولت اخر ...

دومدل داره اونایی ک فقط سودرو پرداخت میکنند بایدپول روبرگردونن ولی ماقسط وام روپرداخت میکنیم مال خودمونه پول

دومدل داره اونایی ک فقط سودرو پرداخت میکنند بایدپول روبرگردونن ولی ماقسط وام روپرداخت میکنیم مال خود ...

سودش چند درصده؟ و سه ساله تموم میشه یا بیشتر؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
بله ماگرفتیم۴۰تومن ماهی یک میلیون وسیصدقسط میدیم.باید قولنامه هولگرامی ک قردادش مال۱۴۰۰داشته باشین ب ...

قسطا تموم شد پول مال خودتونه حتما؟والا با این بلا هایی ک سرمون امد من فک میکردم قرض میدن و سود میگیرن

دومدل داره اونایی ک فقط سودرو پرداخت میکنند بایدپول روبرگردونن ولی ماقسط وام روپرداخت میکنیم مال خود ...

سود چقده قسط وام چقده....پول بعد این ک اقساط تموم بشه ازاد میشه؟یا از همون اول ؟اگه بخوایم خونه رو عوض‌کنیم چجور میشه شرایط 

سود چقده قسط وام چقده....پول بعد این ک اقساط تموم بشه ازاد میشه؟یا از همون اول ؟اگه بخوایم خونه رو ع ...

عزیزم ی نفس عمیق بکش چقدرسوال😂ماهیی میلیون وسیصدقسطشه وفکرکنم سودش ۱۲درصد وسه ساله تموم میشه ضامن ک بردیم دوهفته بعدپول روریختن برامون