2777
2789
عنوان

دکتر ریزش مو و لک

199 بازدید | 8 پست

لطفا دکتر حوب در کرج یا تهران.ریزش مو شدید.و لک صورت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ریزش مو دکتری نداره به نظرم. قرص هورمونی میدن بیچاره ترت میکنن

خب من داغونه هورمونام با قرص هم خوب نمیشم چ خاکی تو سر کنم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ریزش مو دکتری نداره به نظرم. قرص هورمونی میدن بیچاره ترت میکنن

قرص هورمونی به من ندادن اما ماینوکسیدل۵ تجویز شد ترجیح دادم استفاده کنم تا کچل شم 🥲🥲با کلی آمپول بیوتین دکسپانتنول و قرص سیستین ب شش رازک روزی سه عدد

ج
قرص هورمونی به من ندادن اما ماینوکسیدل۵ تجویز شد ترجیح دادم استفاده کنم تا کچل شم 🥲🥲با کلی آمپول ب ...

خخ. به نظرت اینا داروی شیمیایی نیستن یعنی؟

به هر حال منم نظر خودمو گفتم. من خودم داروی شیمیایی مگر خیلی مجبور بشم بخورم. ریزش مو نیازی نیست واقعا دکتری نداره از نظر من. حالا خود دانید

خخ. به نظرت اینا داروی شیمیایی نیستن یعنی؟ به هر حال منم نظر خودمو گفتم. من خودم داروی شیمیایی مگر ...

خب نظرت چیه.دوساله مدوام میریزن

خخ. به نظرت اینا داروی شیمیایی نیستن یعنی؟ به هر حال منم نظر خودمو گفتم. من خودم داروی شیمیایی مگر ...

بهتر از کچل بودن 🥲 تاتو شرایط نباشی درک نمیکنی من خیلی ریزشم کمتر شده انصافا ولی خب راضی کننده نیست برام

ج
خب نظرت چیه.دوساله مدوام میریزن

تغذیه عالی. کم کردن استرس. پیاده روی. ورزش. استفاده از حنای طبیعی و تخم مرغ و روغن زیتون با هم. خوردن مغزهای سالم و خوب. پاشیدن گلاب طبیعی توی موها. تهیه یک شونه مناسب. من خودم با این کارها دارم بهتر میشم. از بعد کرونا ریزش مو گرفته بودم.

دکترها رو باید تحریم کرد. اونم برای چیزایی مثل ریزش مو