من و همسرم شک کردیم که یکم مایع منی وارد واژنم شده باشه البته عقدم و باکره ام ، بخاطر همین بلافاصله قرص ال دی ۴ تا خوردم و ۱۲ ساعت بعد هم ۴ تا دیگه
دیروز و پریروز باید پریود میشدم اما هنوز خبری نیست
ممکنه بخاطر قرص ها عقب افتاده باشه ؟؟؟؟
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
مطمئن باش که باردار نیستی واسترس هم به خودتون راه ندهید هم چنین دررابطه غیردخولی هم سعی شود منی به دور از دهانه واژن تخلیه بشه چون مصرف قرص های اورژانسی یا روش اورژانسی درسال یک الی دوبار نباید بیشتر شود.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم نگران نباش ما با دخول کامل طول کشید باردار بشیم ،بارداری که به این راحتیا نیست،هیچ اتفاقی نمیو ...
اتفاقا برای بعضیا مثل اب خوردنه . الان دختر من حاصل ۲یا ۳قطره ناچیزه که فکر نمیکردم بگیره و قرص نخوردم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
مطمئن باش که باردار نیستی واسترس هم به خودتون راه ندهید هم چنین دررابطه غیردخولی هم سعی شود منی به د ...
خیلی استرس گرفتیم ، این به خیر بگذره دیگه کاری نمیکنیم 😭
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
چخبرهههه یدونه ام کافی بود . بخاطر همون قرصاس زیاد نخور ناباروری میاره و ... عوارضش خیلی زیاده
وااای اونقدر حالم بد بود و شوک شده بودم که فقط میگفتم باردار نشم 🥺🥺
اتفاقا برای بعضیا مثل اب خوردنه . الان دختر من حاصل ۲یا ۳قطره ناچیزه که فکر نمیکردم بگیره و قرص نخور ...
واای نگوو 🥺 قرص خوردم نکنه بگیره؟
عزیزم نگران نباش منم عقدم و باکره،سه چهار بار بی احتیاطی کردیم😅 دو هفته تا پریودم مونده بود،قرصم ...
واای خدا رو شکر عزیزم
منم ان شاالله فردا و پس فردا حس تو رو تجربه کنم 🥺
برای منم پیش اومدههه همون یدونه بسه چیزیم نمیشه. اگ خیلی استرس داری ی بیبی چک بزن خیالتم راحت ...
آره اگه تا فردا و پس فردا خبری نشه
بی بی میزنم
واای یعنی این استرس بارداری ، زهر میکنه همه چی رو به آدم تو دوران نامزدی😓
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بخدا احتیاط کردیم اما شک داریم که شاید برخوردی کرده باشه 😓