nika_ebd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 62 عنوان ی لحظه بیاید😭 87 بازدید | 7 پست دوستان حالم خیلی بده از صب همش دارم گریه میکنم ن خواب دارم ن خوراک همشم گریهامروزم قصد خودکشی گرفته بودم ولی خب نمیدونم چمه هم دوس دارم بمیرم هم نهنمیشه ی چیزی بخورم فقط تا چن روز بیهوش باشم؟من دگ توان این همه عذابو ندارم دلم یکم خواب میخواد😭 1400/09/14 | 20:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 آرامبخش بخوروقتی بیدار شدی بازم بخوراین پروسه رو تکرار کن تا وقتی که دوست داشتی ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
nika_ebd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 62 آرامبخش بخور وقتی بیدار شدی بازم بخور این پروسه رو تکرار کن تا وقتی که دوست داشتی برم داروخونه بگم قرص ارامبخش بهم بدید؟
دورقی عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 254 عزیز دلم برو دنبال کار هایی ک بهشون علاقه داری چرا بمیری ؟اگه هم میخوای بخوابی قرص آرام بخش بخور
nika_ebd مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 62 عزیز دلم برو دنبال کار هایی ک بهشون علاقه داری چرا بمیری ؟ اگه هم میخوای بخوابی قرص آ ... ایندم نابود شده حالم بده علاقه بخوره تو سرم امروز انقدر حالم بد بود ک حتی نتونستم درسای دانشکاه رو بفهممدارم دیوونه میشم
دورقی عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 254 ایندم نابود شده حالم بده علاقه بخوره تو سرم امروز انقدر حالم بد بود ک حتی نتونستم درسای دانشکاه رو ب ... آروم باش خوشگلم چرا نابود شده ایندت یه چیز رو دوستانه بگم بهت مرگ چاره نیست برو پیش روان کاو و مشاور