خانوما من بیست سال و خورده ای دارم و زادواجم کردم قرار بود با مادرم بریم بیرون و داشت با تلفن حرف می زد منم گفتم بریم دیگه قطع کن بریم ...اون خانوم هم فامیل درجه یکمون نبود که مامانم باهاشون حرف می زد بعد یهو مادرم پشت تلفن گفت میریم دیگه مثل سگ پارس می کنی .بعد من به مادرم گفتم این چه طرز حرف زدنه و همونجور پشت تلفن بحثمون بالا گرفت و حرمتا شکست...دروغ چرا منم به مادرم گفتم حق نداری با من اینجور حرف بزنی اونم جلوی بقیه اما مادرم همچنان گوشی به دست می گفت پارس می کنی دیگه حرف حالیت نیست ...و بعدم بحثمون شد مادرم گفت فکر کردی کی هستی که خودتو بالاتر میدونی و منم جوابش رو میدادم ..درحالی که من منظورم این نبود من کسیم من هیچکسم باشم نباید با منی که دیگه بچه نیستم اینجور حرف می زد و اصلنم از موضعش عقب نمی کشید که کار اشتباهی کرده ..من دیگه کلا با مادرم حرفی نزدم از اون روز .حس می کنم غرورم رو پیش بقیه شکسته حداقل اگه فقط به خودم میگفت برام کمتر دردناک بود ..بدون توهین به مادرم بگید حق دارم که باهاش حرف نزنم ...واقعا چه رفتاری باید بکنم ؟ نسبت به مادرم دل چرکین شدم ،انگار نگاهم به مادرم برای همیشه تغییر کرد...اخه مادر مگه با بچش جلوی بقیه این کارو میکنه اونم منی که دیگه سنی ازم گذشته...
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق داری گلم صحبت نکنی اگر مادرتون پیش قدم شدن اشتی کنید و کدورت به دل نگیرید مادرتون اینطوری شکل گرفتن که براشون مهم نباشه جلو بقیه آبروریزی بشه شما قادر به تغییرش نیستید ولی حداقل پیش قدم نشید