خانما من اولای اردیبهشت عقد کردم.قراره عید عروسیمون باشه پدرشوهرم و مادرشوهرم همون اوایل یه زمین حدود 200 میلیون به شوهرم دادن و گفتن ما دیگه به خرج و مخارج مجلس عروسیت و تیکه هایی که باید بخری کاری نداریم شوهرمم قبول کرد (دقیقا همون موقع به پسر خواهرشوهرم که سیزده چهارده سالشه هم یه زمین هم قیمت با زمین شوهرم دادن) حالا برا سرویس طلا شوهرم میگه مامان بابام زمین دادن، من باید خودم سرویس طلا بخرم و پدرمادرم تو عروسی همونو بهت هدیه بدن بنظرتون درستش چیه؟خونوادش باید خودشون سرویسو بخرن یا شوهرم بخره اونا هدیه اش بدن؟
آخه من میگم اگه اون زمین بجای خرج مجلس و تیکه ها و حتی هدیه هم بود دیگه چرا یکی عینشو به پسر خواهرشوهرم که بچه است دادن؟! یعنی در قبال مجلس و تیکه های اونم مسئولن؟! یا دو روز دیگه ازدواج کنه دیگه به اون هدیه نمیدن؟!
خب به هر شکل اونا پولشو دادن ، میتونن کادو بدن . خیلی ها سرویس رو کادوی مادر پدر اعلام میکنن . و اینم بدون همین ۲۰۰ میلیون هم اونا دادن و پول شوهرت نیس
دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃