2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب

282 بازدید | 10 پست

سلام دوستان اراکی عزیز

من چندماه دنبال دکتر زنان خوب میگردم؟ میشه کمکم کنید؟ دکترزهره رحمانی برای بارداری خوبه؟ کسی تجربه داشته پیششون

لطفا کمکم کنیداحسانی نوبت نمیده واقعا دکتر خوب پیدا نمیکنم برم زیر نظرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دکتر شراره آذری آزاد فوق تخصص جراحی زنان فوق العاده متبحر و با اخلاق خیلی عالی ببینی اش عاشقش میشی سعادت آباده شماره تلفنش رو سرج کن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
اگر مشکل بارداری دارید دکتر پاک روش‌، خوش اخلاق نیست ولی من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم 

نه مشکل ندارم یعنی نمیدونم تازه میخوام اقدام کنم خیلی حساسم که ی دکتر خوب پیدا کنم اینجا خوندم دکتر زهرا رحمانی تو بیمارستان سینا و تازه اومده از تهران میخواستم بدونم کار زایمان سز و طبیعیش و مراقبت بارداریش خوبه

نه مشکل ندارم یعنی نمیدونم تازه میخوام اقدام کنم خیلی حساسم که ی دکتر خوب پیدا کنم اینجا خوندم دکتر ...

اگر مشکل نداری پیش یه متخصص زنان برو آزمایش قبل بارداری و داروهای تقویتی قبل بارداری برای شما بنویسه که انشالله بارداری خوب و بدون مشکل داشته باشید